Вижте как децата на принц Уилям и Кейт станаха част от кралските коледни традиции

Вчера принц Уилям и принцеса Кейт се появиха като петчленно семейство за втори път на годишното празнично събитие по случай коледните празници.

Крал Чарлз III, кралица Камила, принцесата на Уелс, принцеса Шарлот, принц Джордж, принцът на Уелс и принц Луи присъстваха на сутрешната църковна служба на Коледа в църквата Св. Мария Магдалена в имението Сандрингам.

кралска коледа 2023
Снимка: Getty

Трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям се присъединиха към кралското семейство в понеделник за традиционното коледно посещение в църквата. Всяка година членовете на кралското семейство присъстват на службата в църквата "Св. Мария Магдалена" в Норфолк.

Семейството на принца и принцесата на Уелс беше облечено в зелено и синьо за тазгодишното събитие, като Шарлот впечатли с красив нюанс на горско зеленото, подобно на цвета на празничния тоалет на майка си миналата година.

Принц Уилям пък се разходи с 5-годишния принц Луи, а през част от разходката за ръка до държете и Миа Тиндал, 9-годишната дъщеря на братовчедката на принц Уилям Зара.

По-рано в понеделник принц Уилям и принцеса Кейт споделиха коледна изненада. Те публикуваха нов портрет на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи заедно, изглежда направен по време на същата фотосесия, на която заснеха своята коледна картичка за 2023 г.

Черно-бялата снимка показва трите деца с широки усмивки, седнали на пейка, като Шарлот прегръща братята си.

Таза година е втората, в която Джордж, Шарлот и Луи присъстват на коледното събитие. Принц Джордж и принцеса Шарлот направиха коледния си дебют в Сандрингам през 2019 г. Мерките срещу пандемията от COVID-19 принудиха кралските особи да празнуват празника без традиционните празненства през 2020 г. и 2021 г., затова принц Луи се присъедини към семейството си за първи път миналата година.

Вече професионалисти в кралските задължения, децата на принц Уилям и принцеса Кейт се потопиха в коледния дух по-рано този месец, присъствайки на третия годишен концерт за коледни песни на майка си в Уестминстърското абатство. Преди да влязат в залата, те отидоха до червена пощенска кутия и поставиха вътре домашно направени коледни картички на деца в нужда.

кралска коледа 2023
Снимка: Getty

Британското кралско семейство традиционно се събира в Сандрингам за Коледа. На 24 декември те пият следобеден чай, преди да си разменят подаръци. След излизането в църквата на Коледа, семейството се връща в Сандрингам Хаус за традиционен празник с пуйка, преди да гледа коледната реч на монарха, излъчвана по телевизията. Това е второто коледно послание на Чарлз Трети, откакто той се възкачи на престола след смъртта на майка си, кралица Елизабет Втора.

кралска коледа 2023
Снимка: Getty

През 2021 г. принц Уилям даде още малко представа за любимите си коледни празници и празнични традиции в радио предаване"

„За мен, като цяло, събирането на семейството заедно по Коледа винаги е прекрасно, защото сме доста разпръснати и вършим нещата си много време през цялата година. Имаме много малко моменти, за да се съберем“, каза принцът на Уелс. „Когато видя децата си да се срещат с децата на братовчед ми и всички те имат

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти