Чувствено, страстно и невероятно секси: тангото на Моника Белучи, което ще ви наелектризира

Моника Белучи се появи изненадващо в италианската версия на „Танцувай със звездите“, а изпълнението ѝ буквално наелектризира публиката!

57-годишната актриса подари на танцьора Симоне ди Паскале много чувствено танго в шоуто “Ballando con le stelle” (на италиански) по канал Rai1.

Появата ѝ на дансинга получи голяма подкрепа от зрителите на танцовото състезание. Докато някои поздравиха „елегантното изпълнение“ на „най-красивата жена на света“, други намериха Моника Белучи за „студена“ и „недружелюбна“. Една друга подробност също подразни някои фенове на шоуто, които забелязаха, че изпълнението на актрисата не е на живо, а е записано по-рано през деня.

„Моника Белучи и нейният партньор бяха заснети с много стегнати кадрирани кадри, избягвайки например близките планове на сценографията или журито. Причината? Освен двамата танцьори, никой друг не беше в студиото“, разкри италианският вестник “Libero Quotidiano”.

Истинската причина за участието на Моника Белучи като почетен гост беше промоцията на новия ѝ филм “La Befana Vien di Notte 2” („Легендата за коледната вещица“), който трябва да излезе по кината на 30 декември.

Въпреки това, според разкритията, направени от водещата на шоуто Мили Карлучи, актрисата е отказала да участва в играта с въпроси и отговори. „Мислех, че тя идва като почетен гост и ще даде интервю. Вместо това тя каза: „Не, не, идвам да танцувам. Ще танцуваме на тази песен.“

Нашето мнение е, че каквото и да направи тази невероятна жена, то винаги ще бъде чувствено и прекрасно! А какво по-красиво и експресивно от едно страстно танго?

А тук може да си припомните ексклузивното интервю на италианската актриса за NOVA >>>

Цитати от великолепната Моника Белучи

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти