Виктория и Явор грабнаха победата в сезон 4 на „Един за друг“

Грандиозна финална битка определи Виктория и Явор да бъдат големите победители в четвъртия сезон на „Един за друг“. Последното и най-важно предизвикателство – „Четири сезона“, постави на тест волята и издръжливостта на влюбените.

Броени дни след като се сгодиха по изключително романтичен начин в предаването, Вики и Явор успяха да се мобилизират и се справиха най-добре в играта, демонстрирайки завидно самообладание и хладнокръвие. Двойката си извоюва първото място в семейното състезание и със собствени сили успя да спечели 74,348 лв.

„Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме победата на най-специалния човек в живота ни – нашата дъщеря Карина. Участието ни в предаването беше едно уникално изживяване за нас, което ще помним и разказваме цял живот. Емоциите, които спечелихме определено ще горят в нас още много дълго време“, коментираха големите победители Виктория и Явор.

ф
Снимка: NOVA

„Вие издържахте стихиите на четирите сезона и нито за момент не изпуснахте наградата от ръцете си. А на ръката на Вики е и най-красивият приз - символ на вашата любов“, сподели водещата Станислава Ганчева.

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това - докато пазят баланс върху подвижна платформа и без да се отделят един от друг за секунда, държейки 15-килограмова чанта.

ф
Снимка: NOVA

Четвъртото място в надпреварата заеха Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които изпитанието се оказа непосилно. Подгласници на победителите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Най-голямо спокойствие и завидна сила на духа демонстрираха Виктория и Явор, които стоически успяха да издържат най-дълго и да вземат победата.

За четвърта поредна година най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир предложи на зрителите положителни емоции, оспорвани предизвикателства и много любов. В продължение на 3 месеца 12 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна надпревара, която ги изкара извън комфортната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те показаха неповторима решителност, сила на духа и доказаха, че са един за друг.

ф
Снимка: NOVA

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти