Васил от "Игри на волята": "Мартин е най-слабият играч в този сезон"

31-годишният Васил Василев бе участник в "Игри на волята" 5. 

Работи като специалист по вътрешен контрол. Определя се като авантюрист, който обича екстремни спортове и преживявания. Тренирал е плуване и има две републикански титли по кикбокс. Състезател е по триатлон.

Влезе в “Игри на волята” с брат си Момчил. Първо беше част от Изгубени, но спечели първата битка за влизане и отиде при Старейшините, където го очакваше брат му.

Отпадна след елиминационна битка, но не пропусна да отговори на няколко неудобни въпроса, свързани с участието му в риалитито:

ВАСИЛ: Здравейте, аз съм Васил от 5-и сезон на "Игри на волята" и сега ще ви отговоря на 5 неудобни въпроса.

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч в сезон 5 на "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Най-слабият играч в 5-и сезон на "Игри на волята" според мен е Марто, защото го разнасяха като куцо пиле домат на “мелницата на Херкулес”.

ВЪПРОС: Кой е най-големият интригант от племето на Старейшините?

ОТГОВОР: Най-голям интригант в племето на Старейшините... Тук имаме достойна битка между двамата вожда в двата лагера и ще поделя първото място между Марто и Вили.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от 5-и сезон на "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Със сигурност най-секси участникът от сезон 5 на "Игри на волята" е от племето на Старейшините, защото Гладиаторите ни нарекоха... моделчета. Така че ще да е някой от нас, може би Благо.

ВЪПРОС: Ходил ли си без бельо на битка?

ОТГОВОР: Аз прекарах с един чифт бельо и един чифт чорапи през по-голямата част от престоя си и се е случвало то да е мокро и да нямам възможност да го нося.

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: След толкова глад нивата на тестостерон в организма ми бяха изключително ниски, така че не ми се е налагало да мастурбирам по време на "Игрите".

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти