Трогателен жест: Уилям покани Хари и Меган да седнат до него и Кейт по време на службата за кралицата

Принц Уилям направи недвусмислен жест към принц Хари по време на погребението на тяхната баба, кралица Елизабет II, в параклиса „Сейнт Джордж“.

Докато се настаняваше за службата, Уилям ясно помаха на Хари и съпругата му Меган Маркъл, като ги покани да дойдат и да седнат до него, Кейт Мидълтън и техните деца, принц Джордж и принцеса Шарлот. Хари отговори с бързо кимване, преди той и Меган да се присъединят към тях, показвайки единство между братята.

Уилям, Кейт, Хари и Меган заедно на службата в чест на кралицата

По-рано през деня херцогът и херцогинята на Съсекс влязоха зад принца на Уелс и семейството му при пристигането им в Уестминстърското абатство за държавното погребение на Нейно Величество. Не е изненадващо, че това беше много емоционален момент за кралското семейство, когато всички се събраха, за да си вземат последно сбогом с кралицата, която почина на 8 септември. ► Кръвта вода не става: Уилям и Хари отново са рамо до рамо по време на кралското погребение

Въпреки че се твърди, че принц Хари е бил отчужден от семейството си след решението му с Меган да се оттеглят като старши членове на кралското семейство и да се преместят в Калифорния, петият в линията за британския трон е забелязван да се събира отново със семейството си няколко пъти, докато заедно скърбяха за покойния монарх.

► Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II по време на погребението

Принц Уилям и Хари отново заедно на погребението на кралицата

По-рано ET научи, че Уилям се е свързал с Хари чрез съобщение миналата седмица, за да помоли брат си и снаха си да се присъединят към него и Кейт пред замъка Уиндзор, за да поздравят скърбящите. ► Отново заедно! Меган и Хари в изненадваща среща с Кейт и Уилям в Уиндзор

Отново заедно: общата поява на Кейт, Уилям, Меган и Хари два дни след смъртта на кралица Елизабет

В сряда в Уестминстър Хол към Уилям и Хари се присъединиха и своите съпруги Кейт и Меган след процесията с ковчега на кралицата. Така четиримата показаха за пореден път обединение в труден момент след месеците на спекулации за обтегнатите им отношения. 

► Символика в скръбта: как Меган Маркъл почете кралицата, а Кейт Мидълтън подкрепи Камила

Уилям, Хари, Кейт и Меган заедно в скръбта

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти