Отново заедно! Меган и Хари в изненадваща среща с Кейт и Уилям в Уиндзор

Новите принц и принцеса на Уелс направиха изненадваща обща поява в Уиндзор заедно с херцога и херцогинята на Съсекс. Двете двойки излязоха навън в съботния следобед, два дни след смъртта на кралица Елизабет Втора.

Принц Хари и Меган Маркъл се присъединиха към принц Уилям и Кейт Мидълтън, след като лично принцът на Уелс е отправил покана към своя брат и неговата съпруга, пише HELLO!

Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Отново заедно: общата поява на Кейт, Уилям, Меган и Хари два дни след смъртта на кралица Елизабет

Облечени в черно и със скръбни лица, и четиримата се спряха, за да поздравят кралските почитатели, събрали се, за да скърбят за загубата на 96-годишния монарх. И двете дами бяха избрали дълги рокли, докато братята се появиха в почти идентични костюми.

Уилям е бил забелязан да получава подарък - играчка с мечето Падингтън, след като покойният монарх участва в скеч с известния герой като част от тържествана по случай Платинения си юбилей тази година. Макар и да разменя шеги с гражданите, принцът на Уелс е чут и да поддържа по-мрачен тон, говорейки за покойната си баба, пише още HELLO!.

Четиримата членове на кралското семейство са пристигнали и тръгнали обратно по едно и също време. Те са прекарали 40 минути с поданици, получавайки съболезнования, цветя, балони и други подаръци.

Двете двойки са вървели отделно една от друга, докато водят разговори с граждани от противоположните страни на огражденията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Това е първата обща публична поява на Великолепната четворка, както бяха наричани от почитатели и наблюдатели, след повече от две години насам. Последният публичен ангажимент, на който присъстваха заедно преди принц Хари и Меган Маркъл да се оттеглят от задълженията си като висши членове на кралското семейство, бе през март 2020 г.

Припомнете си тукЕксперт по четене на устни разкрива какво са си казали Кейт и Уилям при неловкия последен ангажимент с Меган и Хари

Елегантното „сбогом“ на Меган Маркъл

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти