Труден период за Шер

Шер със своята майка Джорджия Холт, Лос Анджелис, ноември 2010 г.
Снимка: Getty/Guliver

Приятели на 66-годишната певица и актриса Шер са обезпокоени за нейното здравословно състояние, пише американският сайт "Showbizspy.com".

Изпълнителката била доста стресирана и напрегната, тъй като напоследък упорито насърчавала 85-годишната си майка Джорджия Холт, а причината е, че г-жа Холт неуморно се труди върху свой самостоятелен певчески албум, който трябва да е готов през май тази година.

"Шер се оплаква от постоянни болки в коленете, което прави танцуването на сцена почти невъзможно, а освен това е под постоянен стрес, че ще загуби паметта си, а оттам и своите творчески идеи", разказват нейни близки.

Другото притеснение дойде от факта, че певицата пусна в продажба имението си в Малибу за сумата от 41 милиона долара, откъдето се появиха и спекулации, че изпълнителката на "I Got You Babe" е пред банкрут. По-късно обаче Шер отрече да има финансови проблеми.

На този етап семейството на певицата иска тя да мисли повече за здравето си и да се поуспокои, а не непрекъснато да се натоварва с нови ангажименти, които включват подготовката на нов албум и световно турне, допълват медиите отвъд океана.

Всъщност в последно време 66-годишната знаменитост с арменски корени никак не си почиваше, защото между 2008 и 2011 г. подписа договор за 150 милиона долара, в замяна на които успя да изнесе над 200 концерта в една от най-големите зали в Лас Вегас, намираща се в хотел "Сийзърс Палас" ("Ceasers Palace"), разполагаща с 4300 места.

Паралелно с това през 2010 г. зрителите отново се убедиха, че дивата, издала 25 студийни албума и продала над 130 милиона копия от тях, пее и играе еднакво добре, след като се появи заедно с певицата Кристина Агилера в музикалния филм "Бурлеска".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти