Светлана за предизвикателството Hell's Kitchen и как то сбъдва мечти

Светлана определено бе сред най-ярките участници в "казармата" на Hell's Kitchen. Перфектни омлети, летящи тигани, похвали от шеф Ангелов, пълно преобръщане на живота - тя преживя всичко това и много повече след участието си в кулинарното шоу. Днес Светлана ни разкрива какво точно е научила от брилятния шеф Ангелов, как се е променил животът ѝ след участието в предаването и защо хората трябва да се запишат за участието и да изживеят приключението, наречено Hell's Kitchen.

Новият кастинг на световноизвестното риалити състезание Hell’s Kitchen Bulgaria е активен – желаещите да се запишат имат още време, за да кандидатстват с попълване на кастинг формата на nova.bg/hk.

Защо се записа за участие в Hell’s Kitchen?

Записах се за участие в Hell’s Kitchen, за да докажа на цяла България, че и жените могат да готвят не по-зле от мъжете. Даже по-добре.

На какво те научи шеф Ангелов?

От шеф Ангелов научих много неща: дисциплина, самообладание, увереност и как се правят перфектните омлети. Перфектният омлет се прави като хванеш две летящи яйца, добавиш малко сметана, малко масло и на бавен огън на тиган.

Hells Kitchen
Снимка: Hells Kitchen

Повлия ли на характера ти престоят в кухнята на Hell’s Kitchen?

След казармата на Hell’s Kitchen мисля, че това беше доста добре за характера ми – станах малко по-обрана, разбрах кои са важните малки неща и колко е важно семейството за теб, и колко много може да ти липсва. И другото, което разбрах е, че съм изключително силна и дори летящите тигани не могат да ме съборят.

Имаше ли изненади?

Изненади имаше всеки ден. В момента, в който прекрачиш врата на кухнята и изненадите започват.

Hells Kitchen
Снимка: Hells Kitchen

Най-емоционалният момент за теб?

Много е трудно да се определи най-емоционалният момент в Hell’s Kitchen, защото той не е един и два – те са много. Може би като най-емоционален за беше моментът, когато останах на финала с Дани и Филип и те ме изнесоха отвън на ръце. А може би и когато се смеехме нон-стоп с Гичка в кухнята. Не знам. Със сигурност няма да забравя нито един момент в тази кухня. Дали ще са яйцата, дали ще са летящите тигани или похвалите на шеф Ангелов, което и от тях да е – никога няма да го разберете, докато не го изживеете. Казвам ви – запишете се!

Hells Kitchen
Снимка: Hells Kitchen

Как се промени животът ти след участието в Hell’s Kitchen?

След предаването животът ми не се промени. Той направо се преобърна. Сбъднах почти всичките си мечти. Имам страхотна работа, за която почти винаги съм мечтала, екип, с който винаги съм искала да работя и мечтите, които имам, мисля, че скоро ще се сбъднат по-най-лесният начин.

Вижте цялото интервю във видеото горе!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти