Светла Иванова и нейни приятелки обличат рокли на цветя в „Нежна е нощта“

светла иванова
Снимка: Светла Иванова

10 години след третия си поп-албум „Любов и кафе“, Светла Иванова се завръща на музикалната сцена с нов проект. Песента „Нежна е нощта“ дълго чака в паметта на компютъра й, за да се появи точно сега, в модерния аранжимент на хит мейкърите Крум Георгиев и Иван Иванов.

Вдъхновен от женската енергия и момичешките срещи, текстът е написан от певицата, съвместно с очарователната Дони Василева, а видеоклипът към „Нежна е нощта“ е заснет в две тотално различни локации. Снимките се позиционират в България и на екзотичния остров Бали, който е като втори дом за Светла, която често организира там йога ритрийти. Кадрите определено показват, че йогата на която изпълнителката е посветена вече 30 години, е сигурен начин да си в перфектна форма. Цялостната колаборация между творческия екип, работил на два континента, красивата визия и енергезиращия vibe на текста и музиката, дават силна заявка за сигурен денс хит.

светла иванова
Снимка: Светла Иванова

Визуално „Нежна е нощта“ подрежда талантливото режисьорско трио: Geni Gede (Бали), Васил Стефанов и Стефка Николова. Видеото „се разхожда“ сред екзотичната красота на острова, но и „запечатва“ трепетните приготовления преди среща за всяка жена, както и сладките секунди суета и вълнение пред огледалото.

Интересен факт е, че песента и клипът към „Нежна е нощта“ са подкрепени, както от Културния фонд на Музикаутор, така и от приятелките и последователи на певицата. Всички те спонтанно даряват средства за осъществяването му, като личен, но нестандартен подарък за рождения й ден.

светла иванова
Снимка: Светла Иванова

“Толкова благодаря за тази подкрепа! - споделя Светла Иванова - Тя е сигурен знак, че трябваше да се завърна към поп-музиката. Според мен на никой досега не му се е случвало такова нещо. Още по-щастлива съм, че моите приятелки и йога съмишленички дойдоха на партито за празника ми и станаха героини в клипа. Всички са като уникални букети в тези рокли на цветя, точно както се пее в текста. Убедихме се за пореден път колко силна е женската енергия и как ни е хубаво да сме заедно, на всяко наше женско събитие или ритрийт.“

Всъщност, в последните години, йогата донякъде измества мястото на музиката в ежедневието на изпълнителката. Преди 6 години Светла отвори собствено студио и солни стаи - Salt&Art и се наложи като един от най-търсените преподаватели по йога, въздушна йога, йога за лице и медитация. Паузата от музикална сцена може би я отдели от активните сценични участия, но й позволи да издаде 4 детски вълшебни интерактивни книжки и 3 албума с песнички за деца, слушани милиони пъти в официалния й youtube канал. 

светла иванова
Снимка: Светла Иванова

„Това всъщност доказва, че нищо не може да измести нотите от сърцето ми.- допълва Светла, която преди време откри и биологичните си родители, разбирайки, че музикалният ген й е наследство от баща й.- Направих пауза само за сценичните участия от момента, в който станах майка. Имаше по-важни неща, които не желаех да изпусна. Колкото и съвременните жени да умеем да балансираме между работа и семейство трудно е да сме отдадени еднакво и на двете. А йогата ни учи как да намираме щастието и баланса ежедневно и да се развиваме в най-добрата ни версия. Нещата трябва да се случват в подходящия момент и винаги с лекота. Животът е като игра. Трябва да намерим начин да се забавляваме всеки ден, да вярваме в любовта, да се подкрепяме и да следваме сърцето си.“

Как го прави Светла Иванова виждате и чувате в едно голямо музикално завръщане, наречено „НЕЖНА Е НОЩТА“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти