Сватбени тенденции от червения килим - Част II

Амбър Хърд и Джони Деп
Снимка: Getty/Guliver

Продължаваме разходката из звездните сватби за последните години, като едничката ни цел е да ви вдъхновим за вашите собствени церемонии. 

Можете да си припомните сватбите на Aштън Кътчър и Мила Кунис, на Иън Съмърхолдър и Ники Рийд тук >>>

Продължаваме с още двойки звездни младоженци

Били Джоел и Алексис Родърик

Булчинският букет на Алексис Родърик е голям и небрежен, с хванати дръжки и каскадно падаща зеленина. Тук отново белият цвят е лайтмотив, като цветята в букета са еустоми, рози, минзухари, хризантеми и рускус.

Бутониерата на младоженеца пък е с кала, дребни бели цветчета и зеленина. По всичко личи, че те също са се спрели на бялата класика и нежната визия.

Джони Деп и Амбър Хърд

И те както своите звездни колеги, са се спрели на пастелните тонове и бялото. При Деп и Хърд сватбената церемония и празненството са се състояли на личния остров на Джони Деп, като церемонията е била на самия бряг. За нея е била направена четворна дървена арка, която е супер модерна в момента, облечена в бели воали.

Освен платовете, арката е била украсена и от голям венец от цветя и зеленина, пълзящ надолу по краката на ѝ. И тази булка се е спряла на класическа дълга рокля в бяло, с дълъг дантелен ръкав.

Костюмът на младоженеца пък е съчетание на бяло сако, риза и обувки и черен панталон и вратовръзка, а нежно бежово е подбрано за тоалетите на шаферките. Интимност, нежност и непретенциозност – това са думите, които описват сватбата на Джони Деп и Амбър Хърд. Вдъхновени от пясъчните брегове, те са създали своята прекрасна приказка.

Ванеса Уилямс и Джим Скрип

Дойде ред и на цветната феерия! За разлика от другите звездни семейства, Ванеса и Джим са подбрали за своята сватба много цвят и блясък. Те са заложили на египетската тематика, тъй като са се запознали именно там.

Специално заради тематиката са изградени и няколко големи шатри в бяло и златно. Покривките на масите са нетрадиционни - от плат със златисти пайети, което придава допълнителен блясък.

Столовете, елементи от тортата и елементи от стените на залата също допринасят за бляскавата обстановка в златно.

Всичко това се допълва от салфетки от нежен сатен в патладжанено, цветни аранжировки в розово и бяло и фенери с мека розова светлина.

Ванеса Уилямс е предпочела да има две рокли за своя ден – една за церемонията в църквата и една за обетите и празненството след това.

Първата е класическа дълга бяла рокля с шлейф отзад, с красив колан в златно на талията.

Втората е по-пищна - от няколко слоя органза, дълга до земята, като в горната част е покрита с елементи в златисто, които са препратка към бляскавите покривки и египетския стил.

Букетът ѝ пък е страшно свеж с цветя в най-различни ярки цветове – цикламено, жълто, розово, патладжанено и кафеникаво.

Формата му е несиметрична и много естествена, прекрасно допълнена от зеленина стърчаща настрани и падаща надолу. Несъмнено сватбата на Ванеса и Джим е на ярките и бляскави решения, изпълнена с цвят и характер.

Звездните сватби на 2015 се познават по градинските партита, стила, бялото и пастелната тематика. Явно и тази година двойките залагат класиката и непретенциозния стил.

Със сигурност обаче сватбата на Ванеса Уилямс и Джим Скрипт не спада към класическите. Тя е може би най-нестандартната и шикозна за тази година. А коя ще е най-нетипичната сватба на 2016 г., предстои да видим. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти