Сватбени тенденции от червения килим Част I

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Images

Холивуд не спира да поддържа интереса ни - премиери, сватби, раздели и нови сватби. 

Разбира се, по стара звездна традиция, повечето сватби останаха скрити от очите на публиката и се проведоха на тайни места и в поверително време. Но това не беше всичко!

Сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру остана скрита дори и от гостите. Те поканили своите близки в къщата си в Бел Еър под предтекст, че събитието е по повод рождения ден на Теру. За да са сигурни, че няма да изтече информация или снимки в мрежата, те предвидливо събраха смартфоните на всички присъстващи.

През 2015 имаше и други очаквани от почитателите сватби, като тези на Камерън Диас и Бенджи Мейдън, на Чад Майкъл Мъри и Сара Ремер и на Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър, но те също останаха скрити от хорските очи.

За радост на публиката обаче от сватбите на влюбените звездни двойки като Аштън Къчър и Мила Кунис, Били Джоел и Алексис Родърик, Джони Деп и Амбър Хърд, Иан Сомерхолдер и Ники Рийд, изтече по някоя и друга снимка, направена от любопитни папараци.

Ванеса Уилямс и Джим Скрип пък решиха да направят своята сватба публично достояние и позволиха на известно американско списание да напише статия за сватбата им и да публикува снимки от нея.

Ето какви тенденции могат да се изведат от снимките от холивудските сватби. Надяваме се да успеем да ви вдъхновим. 

Аштън Къчър и Мила Кунис

Младоженците са избрали семпла и изчистена визия. За себе си Мила Кунис е подбрала прекрасна рокля в слонова кост с дантели и дълъг бял воал прихванат към прибраната коса в стилен кок.

Букетът ѝ е от бели, екрю и цвят слонова кост цветя, сред които и прекрасните рози Дейвид Остин, с хванати дръжки, обвити в панделка в унисон с роклята. Предвид тези елементи, можем да кажем, че сватбата им вероятно е била класическа в пастелни цветове и бяло.

Иан Сомерхолдер и Ники Рийд

При звездите от „Дневниците на вампира“ полъхва нотка на винтидж от дантелената роклята на Рийд и лек горски привкус от малкото венче в косите ѝ. Ролята на Ники Рийд е изключително нежна, с дантелени дълги ръкави и красив гол гръб, а кройката ѝ е тип русалка, с дълъг шлейф отзад.

Костюмът на Иан пък е изчистен в светлосиво, съчетан с бяла риза и сиви обувки. Влюбените са избрали бялото за цвят на сватбата, но има и акценти на светлосиво и зелено.

Булчинският букет не е стандартният кръгъл, а по-рошав и естествен, с хванати дръжки. Съставен е от бели цветя, сред които божури, евкалиптови листа, зеленина котешко езиче, която е характерна с мъхестото си покритие и белезникав, сиво-зелен цвят, и други.

Бутониерите са стилни и обрани, от естествени цветя – бяла кала с малко зеленина отстрани. За масите на гостите е направена декорация от семпли, средновисоки цветни аранжировки, отново в бяло, светлосиво и зелено. Сватбеното празненство е било на открито, като над масите са били поставени лампички, които да допринасят за празничната атмосфера.

По всичко личи, че сватбата на Иан и Ники е стилна, но не толкова строга, носеща горски полъх, благодарение на градинското парти, растителността около мястото и свежите бели букети с разнообразна зеленина.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти