Сватбени камбанки! Как DARA се сгоди в Тайланд

Поп дивата DARA се радва на успех след успех както в професионалния си, така и в личния си свят. Българската певица каза "Да!" на любимия си мъж в месеца на любовта и обяви радостната новина в най-романтичния ден от годината - Свети Валентин.

Оказва се, че DARA се е сгодила за своя любим не къде да е, а в Тайланд, където двамата са отишли на заслужена почивка, пишат в прессъобщение от музикалния лейбъл на певицата Virginia Records. 

Певицата сподели в своя Instagram профил снимка на годежния пръстен, красящ ръката ѝ на фона на будистка статуя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Поп дивата обяви годежа си с премиера-изненада на новата ѝ любовна песен. Романтичното парче е озаглавено „Само мой“ и излиза тъкмо навреме за празника на влюбените – 14 февруари.

Песента представлява красиво обяснение в любов, което DARA подарявa на своя любим, с когото "преди броени дни официално се сгодихме", пише певицата в профила си.

„С тази песен празнувам щастието, споделеността и любовта - да обичаш и да бъдеш обичан“, споделя още DARA.

Щастливецът, който е откраднал сърцето на DARA се казва Ервин Иванов. За разлика от нея, той не се изявява в музикалните среди, а е доктор по фармакология. Двамата за заедно вече повече от година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти