Страстно червени награди "Еми"

Нина Добрев показа стил и класа с рокля на Дона Карън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Какво са раздаването на награди, освен поредния повод за звездите да разходят разкошни тоалети по червения килим.

Миналата нощ в Лос Анджелис бяха връчени отличията на Академията за телевизионни изкуства и науки в САЩ. Но освен кой каква награда е взел, доста важно беше и кой какво облече. На подобни събития известните личности са винаги гледани под лупа от страна на всички медии и модни критици. Изборът на тоалет е изключително важен за имиджа и може да се отрази на кариерата. Модните прегрешения се наказват с безпощадна критика, а най-добре облечените печелят овациите на всички и няколко дена не слизат от кориците на списанията.

На тазгодишните награди "Еми" дамите бяха заложили на класическото червено - пищно, женствено и стилно. Нина Добрев, Кейт Уинслет и Лия Мишел бяха сред най-добре облечените в червено дами. Нина се бе спряла на дълга рокля на Дона Карън, а Кейт Уинслет носеше също дълга, но по-семпла рокля на Ели Сааб.

Кати Грифин, Нанси О'дел, Кери Уошингтън и Адриана Палики също се довериха на покриващо ги от главата до петите червено.

Истински фурор обаче предизвика Кристина Хендрикс. Тя е живото доказателство, че жените с пищни форми могат да бъдат много, много секси. Кристина се появи с разкошна сребриста рокля на дизайнерката Джоана Джонсън. Актрисата е натурална блондинка, но предпочита да боядисва косата си в различни нюански на рижавото или червеното.

Тази вечер не бе изневерила на стила си. Кристин си бе позволила шедро деколте и дълбока цепка като така показа, че се гордее с пищното си тяло. Звездата е споделяла не веднъж, че се чувства страхотно, харесва извивките си и няма да се подлага на изтощителни диети, за да отслабва. Специално за тоалета си за наградите "Еми", Хендрикс сподели, че е харесала роклята веднага и не е прекарвала часове в избиране на дрехи за събитието.

Хайди Клум и съпругът й Сийл от своя страна бяха двойката, която изпъкна най-силно на червения килим. Двамата се появиха както обикновено под ръка, а Хайди показа, че въпреки трите бременности, още изглежда зашеметително.

Големи модни издънки на тазгодишната церемония нямаше, всички бяха красиви и умерени в избора си на тоалети, наградите се раздадоха и всички си тръгнаха щастливи и доволни. Само Алек Болдуин отказа да присъства на церемонията, поради скандала му с телевизия Фокс.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти