Моделът от прогнозата за времето, който иска да е учител: коя е Стефани Обадяру

Прогнозата за времето по NOVA от тази седмица си има ново лице, а всички зрители се питат кое е това красиво момиче!

Стефани Рубен Обадяру е на 22 години, а екзотичната си визия дължи на майка си, която е българка, и своя баща от Нигерия.

Тя израства в ж.к. „Люлин“ в София и след като завършва испанска гимназия, към момента учи „Неформално образование“ в Софийския университет.

„Специалността, която изучавам, се занимава с педагогика, но се фокусира върху по-алтернативни методи на обучение. Защото децата научават нещата по-лесно чрез игри. Искам да имам школа за деца, да преподавам езици, например английски и испански, дори френски“, споделя Стефани в ефира на „Събуди се“.

Вижте още снимки на Стефани в галерията тук >>>

Детската ѝ мечта е да бъде модел, а с тази професия Стефани се занимава вече от пет години. Признава, че баба ѝ е тази, която я е подтикнала да посещава кастинги. „Твърдеше, че съм много хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си тръгнаха нещата, фотосесии, реклами за чужбина“, спомня си Стефани.

Новото лице на прогнозата за времето се е снимало за някои от водещите модни списания у нас, а желанието ѝ да се занимава с телевизия също е осъществено! За възможността да работи в NOVA коментира: „Винаги съм искала да работя в телевизия, а нещата станаха много неочаквано. Изключително благодарна съм за възможността!“

Тя смята, че всяко време има своя чар и описва себе си като „много слънчев, позитивен и усмихнат човек“. „Винаги давам всичко от себе си. Старая се максимално да бъда естествена. Нямам опит в телевизия, но това няма значение, защото с всичко се свиква“, споделя Обадяру в „Събуди се“.

Въпреки позитивното си излъчване, Стефани се сблъсква с житейски изпитания отрано.

„Преживях травма, която ме накара да осъзная от малка по-важните неща в живота. Това е загубата на баща ми. Тежко е. Хората, които са преживели нещо подобно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш, в моя случай с усмивка и с това да продължа напред.“

За детството със своята баба разказва още: „Моята баба ми помогна много. От малка искаше да имам повече социални контакти, участвах в много конкурси за красота и различни таланти. Тя беше човекът, който ме изгради. Много съм ѝ благодарна! „Трябва да оценяваш всеки един момент! Защото никога не знаеш какво може да се случи утре!“ – това е най-важният съвет, който тя ми е давала.“

Вижте още снимки на Стефани в галерията тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти