Срещата на две стилни дами - Бриджит Макрон и Анджелина Джоли

Срещата на две стилни дами - Бриджит Макрон и Анджелина Джоли
Снимка: netinfo

Холивудската звезда Анджелина Джоли беше през уикенда в Йордания, където посети лагер за сирийски бежанци, а в началото на седмицата пристигна в Париж, където ще остане няколко дни, а програмата й е доста наситена.

В първия ден от престоя си Анджелина Джоли посети Лувъра с шестте си деца: 16-годишният Мадокс, 13-годишната Захара, 14-годишният Пакс, 11-годишната Шайло и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиън. Децата бяха облечени в удобни спортни дрехи, но майката, както винаги, беше много елегантна. С черно класическо палто, слънчеви очила и червено червило, 42-годишната актриса беше ослепителна.

По време на престоя си в Париж, холивудската звезда се срещна и с първата дама на Франция Бриджит Макрон.

И двете дами изглеждаха повече от стилно. Джоли бе заложила на визия в стил "стария Холивуд" - големи къдрици, червени устни, бяла рокля по тялото, големи слънчеви очила и токчета в телесен цвят. Определено харесахме и чантата ѝ Louis Vuitton, която тайничко си мечтаем да ѝ откраднем.

Бриджит пък бе заложила на неутрален сив блейзър, бяла блуза и черен скини панталон, подчертаващ страхотната ѝ фигура.

Двете се срещнаха, за да обсъдят скорошното посещение на Джоли в Йордания , където актрисата се срещна с деца на сирийски бежанци и техните семейства. 

Снимка: netinfo

След раздялата с Брад Пит през 2016 г. Джоли се фокусира върху децата и дори на светски събития вече се появява само с тях. Въпреки това, според мълвата, в живота на актрисата има нов мъж – камбоджанският режисьор Прач Ли, отношенията с когото Анджелина все още не желае да афишира.

Вижте в галерията ни ТУК как изглеждаше Анджелина на срещата >>>

Снимка: netinfo

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти