Срещата между Брад Пит и Дженифър Анистън, която взриви интернет

Всички предсказваха, че Брад Пит ще грабне статуетка от наградите на Гилдията на филмовите актьори, но никой не очакваше забавната му и нестандартна реч... най-вече Дженифър Анистън.

Пит взе наградата за актьор в поддържаща роля за представянето си като каскадьора Клиф Бут в „Имало едно време в... Холивуд“. След като прие наградата от водещата Дженифър Гарнър, Пит разчупи атмосферата с първата си от много шеги, казвайки на публиката: „Трябва да добавя това към профила си в Tinder“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety) on

Той продължи да благодари на своите номинирани колеги от продукцията Леонардо Ди Каприо, Марго Роби и „краката на Марго Роби“, като се позовава на отдавна установения кинематичен фетиш на режисьора Куентин Тарантино.

Спиращи дъха Катрин Зита-Джоунс, Джей Ло и още звезди на наградите на Гилдията на филмовите актьори >>>

„Краката на Маргарет Куоли, краката на Дакота Фанинг“, продължи той. „Сериозно, Куентин отдели повече жени от обувките им, отколкото охрана на летище.“

Брад Пит продължи да се забавлява, като отбеляза, че героят му е човек, „който се напушва, съблича ризата си и не се разбира със съпругата си“. „Голяма изненада“, добави той, докато публиката не можеше да спре да се смее.

Тогава операторът зад камерата, който би трябвало задължително да получи повишение, показа в близък план Дженифър Анистън, която спечели награда по-късно вечерта за участието си в “The Morning Show”. И нека да кажем, че изражението ѝ говори достатъчно, докато ръкопляскаше със сконфузна усмивка.

Добри приятели: Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно на червения килим на наградите Златен глобус >>>

По-късно по време на церемонията обаче камерите успяха да уловят и Брад Пит, който се спира пред един от мониторите зад кулисите, за да изгледа речта и награждаването на бившата си съпруга Дженифър Анистън. Докато тя получаваше своята награда от Гилдията на актьорите, Брад не можеше да откъсне поглед от нея и не спираше да се усмихва, а това определено не остана скрито.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevanta (@nevantamedia) on

След това зад сцената беше хваната от камерите и тяхната случайна и много чаровна среща, при която те размениха набързо поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и погледи. Почитателите им заляха интернет с реакции и коментари, но явно двамата продължават да бъдат само „много добри приятели“, както отбеляза в интервю наскоро самият Брад Пит.

Още снимки от вълнуващата среща разгледайте в галерията ни ТУК! 

Към галерията >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista moi (@revistamoi) on

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти