Смях по семейно: Мегън Маркъл и Камила се забавляват, докато принц Хари се бори с пчела

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера принц Хари и неговата съпруга Мегън направиха своята първа официална публична поява след сватбата им на градинско парти в Бъкингамския дворец.

Празненството беше организирано в чест на бащата на принц Хари, принц Чарлз, за многогодишната му благотворителна дейност. На партито присъстваха над 6000 души, свързани с благотворителните организации, подкрепяни от принц Чарлз.

Сред гостите бяха и спасителните екипи от Манчестър, които оказаха първа помощ на пострадалите от терористичния атентат в града, проведен по време на концерт точно преди една година.

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

За пръв път принц Хари и съпругата им бяха заедно на публично място след нощния прием, последвал венчавката им. Принцът произнесе кратко слово за благотворителната дейност на баща си. "Неговият ентусиазъм и неговата енергия са наистина заразителни!", изтъкна херцогът на Съсекс.

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

По средата на речта, принцът бе прекъснат от нежелан натрапник, а именно една пчела. Той спря за момент изказването си, а след това се извини и обясни на публиката, че пчелата малко го е изплашила. Мегън и Камила не успяха да сдържат смеха си след забавната случка и се разсмяха заедно с останалата публика.

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Изглежда, че двете се разбират отлично, защото по-късно бяха забелязани да се държат за ръка. Херцогинята на Съсекс със сигурност храни много мили чувства към роднините на Хари, които я приеха наистина топло в семейството си, а принц Чарлз дори я съпроводи до олтара по време на сватбената церемония.

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Мегън изглеждаше невероятно по време на първото си кралско събитие като херцогиня. Тя бе избрала бледо розова рокля на марката Goat и шапка с периферия на Philip Treacy.

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти