След унизителни съобщения: Защо бракът на Крисчън Хорнър е "под въпрос за пръв път"?

d
Снимка: iStock

„Бракът на Джери Халиуел и Крисчън Хорнър вече е под въпрос за първи път“, разкриха приятели на двойката пред MailOnline снощи, след като изтече унизителен предполагаем обмен на текстови съобщения между шефа на F1 и негова служителка.

Двойката си пое глътка въздух с облекчение в сряда, когато Red Bull освободи Хорнър от обвиненията в неправомерно поведение след разследване на предполагаемата му връзка със служителката. Но вчера поредица от текстови съобщения и снимки в WhatsApp бяха разпространени до десетки журналисти и ключови фигури в спорта, връщайки скандала отново в светлината на прожекторите.

d
Снимка: iStock

Приятели, близки до певицата от Spice Girls, която застана решително до съпруга си от девет години по време на вътрешното разследване срещу него, сега разкриха, че тя претърпява срив заради изтичането на информация. Халиуел планираше да лети за Гран При, което се провежда в Бахрейн този уикенд, за да се събере публично с Хорнър, но близки до бившата поп звезда казаха, че сега е „много малко вероятно“ тя да се присъедини към него.

Вместо това майката на две деца се „почувствала унизена", след като съобщенията бяха „толкова широко“ разпространени, добави приятел. Стотици интимни съобщения в WhatsApp, за които се твърди, че са на Хорнър и служителката му, са публикувани чрез анонимен имейл акаунт.

d
Снимка: iStock

Според източниците Халиуел е казала на приятели, че е "облекчена и въодушевена", че исковете срещу нейния партньор, от когото има седемгодишен син на име Монти, най-накрая са отменени. Приятели на поп певицата от Spice Girls казаха пред Mail, че тя смята, че скандалът „най-накрая е изчезнал“, но предупредиха, че появата на интимните съобщения – към които има 79 екранни снимки – може да я „унищожи“. Един каза: „През цялото време Крисчън обещаваше, че това не означава нищо.“

Друг каза, че сега се страхува как звездата, която е останала разбита след неудобната ситуация, ще може да понесе такова публично унижение. Той каза: „Джери живее в този щастлив, щастлив балон вече толкова много години, тя си мислеше, че има своя принц и своя рицар в блестящи доспехи."

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти