Даян Кийтън е страдала от булимия

Даян печели Оскар през 1978-ма за филма Ани Хол
Снимка: ЕПА/БГНЕС
65-годишната актриса Даян Кийтън признава редица незнайни подробности от своя живот в новата си биографична книга Then Again, която ще бъде пусната на световния пазар до броени дни. Сред най-шокиращите нейни изповеди е и тази, че в края на 60-те, тя е трябвало да свали около пет килограма за ролята си в Бродуейския мюзикъл ''Коса''. Годината е точно 1968-ма, а от този момент започва и битката на Даян с булимията.

''През онези времена този здравословен проблем нямаше точно наименование. Наричахме го начин за бързо сваляне на килограми, но се оказа нещо много ужасно, грозно и опасно'', разказва носителката на ''Златен глобус'' и ''Оскар'' в интервю за списание ''Пийпъл'' (People).

В мемоарите си Кийтън разказва и за своя любовен живот, включващ връзки с Уорън Бийти, Ал Пачино и вече покойния създател на ''Епъл'' (Apple) Стив Джобс.
''Бийти беше голямата ми любов, бях луда по Ал, а Стив ми се виждаше безинтересен, защото непрестанно говореше за работа'', допълва тя.

Даян е майка на две осиновени деца - 15-годишната й дъщеря Декстър и Дюк, който е нейният 10-годишен син. Актрисата споделя, че в момента няма мъж до себе си, но майчинството я кара да се чувства по-добре от всякога.

А на въпрос, как не се е изкушила от никакви пластични операции, звездата отговаря: ''Вече ми е твърде късно за това. Подложа ли се на хирургически корекции на тези години, лицето ми ще изглежда твърде неестествено.''

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти