Скъпи, защо изгори коледните курабии: тъжно-весело-смешната история на Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс

Скъпи, защо изгори коледните курабии: тъжно-весело-смешната история на Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс
Снимка: netinfo

Холивудската актьорска двойка Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс винаги ни е забавлявала с чувството си за хумор и самоирония. Блейк и Раян са онези сладки семейства, които се шегуват често един с друг по време на празнични дни и тази Коледа не изневеряват на традицията.

И ако Раян Рейнолдс е талантив в актьорската игра, то явно не е особено талантлив кулинарията, защото както се вижда от снимката в Инстаграм профила на Блейк, то е прегорил коледните курабийки с канела и джинджифил...

 

@vancityreynolds made some Christmas cookies... 😳 ...He’s verrry handsome though.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Освен, че коледните сладки не са се получили при изпичането, Раян явно не е успял и да ги декорира добре. Бисквитката, която е трябвало да бъде снежен човек, прилича на размазано бяло петно, бисквитата елха също не в най-добрия си вид, а за останалите сладкиши изобщо да не говорим...

Добре, че 30-годишната Блейк гледа от веселата страна на нещата и е написала в Инстраграм в свой стил следното послание за 41-годишния си любим:

"Раян Рейнолдс направи коледни сладки. Все пак е красив!"

Със закачка Лайвли, която има 2 деца с Раян - Инес и Джеймс, все пак подчертава, че съпругът ѝ може и да не е най-добрият в коледните кулинарни изкушения, но все пак е красив. Това за пореден път подсказва колко много се обичат звездите и колко много ние им се възхищаваме за прекрасните взаимоотношения, които са изградили.

А ако бисквитите на Раян са ви вдъхновили да направите по-добри коледни сладки, ето няколко златни рецепти от архива на Edna:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти