Скъпи господин министър, изоставям те със... селфи!

Скъпи господин министър, изоставям те със... селфи!
Снимка: netinfo

Да те зарежат чрез... селфи! И то когато си италианският вицепремиер Матео Салвини. Тази история вълнува през последните часове Италия, както и цяла Европа.

За италианците връзката между Салвини и дългогодишната му приятелка, телевизионната водеща Елиза Изоарди, бе възприемана от като истинска сапунена опера. Прекалена показност, снимки от интимния им свят, романтични ваканции и кадри, които откровено казано е излишно да споделя човек с неговата позиция. 

И като повечето суетни и изложени в епицентъра на медийното внимание взаимоотношения, и тук това, че връзката приключва, не учудва никого. Интересен е единствено фактът, че раздялата настъпва не как да е, а като Елиза публикува в интернет селфи на двамата, направено, докато те са били в леглото.

Снимка: netinfo

На снимката, качена от 35-годишната Изоарди в интернет, дамата позира будна в леглото, докато Салвини, както изглежда, е задрямал на рамото й. Бюстът на дамата е покрит с бяла кърпа. Под снимката дамата е написала: "Няма да ми липсва онова, което ние си дадохме взаимно, но ще ми липсва онова, което все още трябваше да си дадем един на друг. С огромно уважение към тази истинска любов, каквато беше нашата, ти казвам благодаря, Матео".

Снимка: netinfo

За последните три години, през които Салвини и Изоарди бяха заедно, те бяха често пъти на кориците на жълтите списания. Папараци следяха двойката по време на нейни пътешествия до Венеция или на плажовете на средиземноморски острови.

Салвини, който е и вътрешен министър и лидер на крайнодясната партия Лигата, е бил на служебен ангажимент извън страната, когато е станало ясно, че е бил изоставен от Изоарди.

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти