Скалата и цялото му семейство са били заразени с коронавирус

д
Снимка: Getty Images/Guliver

Дуейн Джонсън - Скалата сподели във видео в профила си в Instagram, че той, съпругата му и двете им малки дъщери са дали положителни резултати на тестовете си за коронавирус.

Искам да ви разкажа за нещата, които се случват със семейството ми през последните 2-3 седмици. Съпругата ми Лорън, аз, както и двете ми малки дъщерички дадохме положителни резултати за коронавирус. Това беше най-трудният период в живота ми и най-страшното нещо, което е трябвало да преживеем като семейство, както и лично за самия мен. А аз съм имал доста трудности в миналото. Да имаш коронавирус е много по-различно от това да си контузен или да си си счупил някоя коста - все неща, които са ми се случвали по няколко пъти.

За щастие Скалата и семейството му вече не са преносители на вируса и се чувстват добре.

Иска ми се само аз да бях с положителен резултат, но не беше така. Оказа се, че цялото ми семейство е заразено, а това наистина ме срина. Но се радвам да си въобщя, че всички сме добре и вече не сме заразни. Слава Богу, че всички сме здрави!

Под видеото той беше написал:

Бъдете дисциплинирани. Подсилвайте имунната си система. Грижете се за себе си. Носете маска. Пазете семейството си. Внимавайте кого каните вкъщи на гости. Мислете позитивно и пазете околните. Бъдете здрави, приятели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти