Щуро лято: Меган, Кейт, Уилям, Хари и всичките им деца се забавляват заедно!

хари меган
Снимка: Getty/Gulliver

Кое може да бъде по-готино от това да видиш как принцовете Уилям и Хари играят рамо до рамо поло, възседнали породисти коне? Лесно е - да видиш как Кейт, Меган и всичките им деца също са на мача и подкрепят своите съпрузи!

Точно така! Меган, Арчи, Кейт, Джордж, Шарлот и Луи направиха изненадваща поява по време на благотворителен поло мач, в който взеха участие Уилям и Хари, а снимките от събитието са просто ОЧАРОВАТЕЛНИ.

Вижте милите семейни снимки ТУК >>>

Според журналисти, присъствали на събитието, това е бил "кралски бебешки рай". Прицн Джордж е тичал насам-натам из поляната, принцеса Шарлот е играла на топка с него, а по-малкият им брат принц Луи е носил слънчевите очила на майка си, плезил се е и е махал на радостно на татко си.

Междувременно от снимките се вижда, че Меган не е изпускала малкия Арчи от ръцете си и го е дарявала с мили целувки през цялото време.

Кейт и Меган този път бяха заложили на по-ежедневни и удобни тоалети, за да могат свободно да тичат след малките кралски палавници, които не се спираха на едно място. 

Кейт носеше червена ефирна лятна рокля, съчетана с еспадрили на платформа и малка червена чантичка. Меган пък бе заложила на свободна тъмнозелена рокля, а аксесоарът в ръката ѝ бе малкият Арчи, който спеше спокойно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти