Цялото семейство е на тръни: Ще издаде ли опасни кралски тайни чичото на Кейт?

кейт и чичо
Снимка: Getty

Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, е бил скастрен от нейните родители, след като се е записал в Big Brother, което породило опасения, че може да разкрие тайни за кралското семейство. 

Говори се, че 58-годишният Голдсмит е сключил сериозна сделка с шефовете на ITV, за да участва в шоуто, което започва във Великобритания днес. Появата му в къщата на Big Brother без съмнение ще причини ново главоболие на кралското семейство на фона на това, че Кейт все още се възстановява от коремна операция. 

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Също така, крал Чарлз продължава лечението си от рак, а кралското семейство скърби за загубата на Томас Кингстън. 

Източникът твърди, че принц Хари и Меган, които Голдсмит е атакувал в миналото, могат да му бъдат на прицел. Говори се, че Голдсмит няма благословията на семейството си да влезе в къщата, но въпреки това го прави. Известно е, че бизнесменът е казал на приятели, че няма да направи нищо, което да нарани Кейт или Уилям. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ITVX (@itvxofficial)

Чичото на Кейт е забелязан да пристига в студиото на ITV в Лондон преди слуховете, че влиза в къщата. Той си тръгва оттам с куфар и е облечен с тъмносиня шапка, дънки, сива качулка и кожено яке. 

Голдсмит се опита да влезе в I'm A Celebrity миналата година, но беше отхвърлен поради опасения, че може да злепостави Уилям и Кейт. 

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

Хора от шоуто казват, че продуцентите са щастливи, че вкарват Голдсмит като състезател поради връзките му с кралското семейство и поради склонността му да казва това, което мисли, особено за зетя на Кейт, принц Хари. 

PR екипа на предаването пък излезе със следното изявление: „Всички имена на този етап са чиста спекулация и зрителите ще трябва да изчакат търпеливо, за да видят кой ще влезе в къщата на Celebrity Big Brother.“ 

Голдсмит гостува на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 г. Той изкарва прехраната си с IT бизнес, но е замесван в скандали, включително е сниман с наркотици в Ибиса. Той също е арестуван през октомври 2017 г., след като се предполага, че е нападнал четвъртата си съпруга Джули-Ан пред дома им в централен Лондон. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти