Шеметни, прекрасни и над 70 - Даян Кийтън и Джейн Фонда ще си партнират в нов горещ филм!

Шеметни, прекрасни и над 70 - Даян Кийтън и Джейн Фонда ще си партнират в нов горещ филм!
Снимка: netinfo

Този уикенд светът посрещна трейлъра на един филм, който обещава да се превърне в тотален хит - "Книжен клуб" с Даян Кийтън и Джейн Фонда!

В лентата, освен Даян Кийтън и Джейн Фонда, участват още Мари Стийнбърг и Кандис Берген респективно в ролите на Даян, Вивиан, Шарън и Каръл. Те са група дами и добри приятелки, членки на един и същи книжен клуб.

Снимка: netinfo

Когато Вивиан препоръчва на приятелките си да прочетата "50 нюанса сиво" като тяхна следващата книга, всички осъзнават, че са пропуснали някакви неща от живота и се опитват да възвърнат искрата в любовния и сексуалния си живот.

Е, разбира се, не всяка една от тях е готова с вълнение да прочете книгата. Но Вивиан знае как да продаде идеята си, което се вижда и от трейлъра. 

Основахме този клуб с идеята да стимулираме съзнанието си, а чух, че тази книга е доста... стимулираща, споделя героинята на Джейн Фонда пред своите приятелки.

„Книгата се превръща в катализатор и всичко се обръща наопаки”, казва Мери Стийнбъргън, която играе заедно с Даян Кийтън, Кандис Бъргън и Джейн Фонда. „Всяка от нас започва да мисли за мъже, секс, за тялото и връзките си”, добавя тя.

Вижте и трейлъра за този обещаващ филм!

Искаш по-плътни устни? Виж какво ти препоръчва Edna.bg този месец и опитай!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти