"Сценарият на живота", който се оказа безумно забавен, вдъхновяващ и артистичен!

Вече е декември и докато броим дните до Коледа и правим планове за новата година, един от най-приятните начини за релакс, е да се отдадем на любимите си филми, сериали и театрални постановки. А какво по-хубаво от това да се докоснем на живо до жените, благодарение на които изживяваме толкова много емоции и сценарии?

На 5-и декември Edna.bg покани три от любимите на всички българи актриси на задушевен разговор за театъра, киното и сценария на живота, който винаги вълнува и често ни изненадва.

Вчера се оказа, че "Сценарият на живота" е адски забавен и това могат да го потвърдят всички присъствали на страхотното събитие! Във видеото горе може да видите малка част от най-добрите моменти от снощи, а съвсем скоро очаквайте най-доброто от събитието, както и екслузивни кадри, видеа и интервюта, които гарантирано ще сложат широка усмивка на лицата ви.

сценарият на живота
Снимка: Edna.bg

Публиката в Bar Singles се наслади на няколко часа в компанията на Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова, които ни разсмяха, разчувстваха и ни накараха да се замислим какъв е пътят на една дама от сцената на живота до тази на изкуството.

Кога и как настъпва моментът, в който човек открива, че е роден за актьорската професия, как женските емоции помагат в създаването на изкуство, какво получават от публиката любимите ни актриси и на още много интересни въпроси отговориха на живо нашите специални гости.

сценарият на живота
Снимка: Edna.bg

Ние, от Edna.bg, им благодарим за тяхната откровеност, както и на блестящия ни водещ Георги Блажев, който, като един изкусен панелист, направи вечерта ни още по-забавна и вълнуваща!

Вижте тук първите екслузивни кадри от събитието ни:

Първи кадри от "Историите на Edna жена: Сценарият на живота"

Благодарим на Lilly Drogerie и JTI, с чиято подкрепа се случва това вдъхновяващо събитие!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти