Романтичното новогодишно бягство на принц Хари и неговата Мегън

Романтичното новогодишно бягство на принц Хари и неговата Мегън
Снимка: netinfo

Принц Хари и годеницата му Мегън Маркъл са решили да избягат от Великобритания за малко и да посрещнат новата година не къде да е, а на Френската Ривиера. Двойката прекара Коледа заедно с кралицата в Сандрингам, а след това са се качили на обичаен полет на британските авиолинии и са отлетели за Ница.

Те са се качили първи на борда на самолета, за да не привлекат много внимание към себе си и да останат незабелязани от останалите пътници и са седнали в самия край на самолета.

Съобщава се, че двойката е запазила три реда в края на самолета, за да си осигури повече лично пространство, а охраната им се е състояла от трима бодигарда. Принцът е опитал да остане инкогнито с бейзболна шапка на главата, а Мегън е носила черна зимна шапка.

След пристигането им в Ница, охраната им е била поета от въоръжени френски офицери и са пазени от елитните служби по време на цялата им новогодишна почивка.

Междувременно Хари разкри, че е прекарал фантастична Коледа заедно с Мегън и цялото семейство е било много радостно, че 36-годишната актриса е била с тях за празника. 

Прекарахме си страхотно заедно с брат ми и Кейт, тичахме нагоре-надолу с децата. Всички се радваха, че Мегън е с нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти