Можех ли да направя нещо: Робърт Де Ниро искрено за смъртта на своя внук

Месеци след смъртта на своя внук Леандро де Ниро Родригес, Робърт Де Ниро не крие, че това е "ужасна" трагедия, която дълбоко го е съкрушила.

Родригес, единственият син на дъщерята на Де Ниро Дрена, която е на 56, почина едва на 19 години в Ню Йорк на 2 юли миналата година.

Месец по-късно офисът на главния съдебен лекар в Ню Йорк потвърди пред PEOPLE, че смъртта на тийнейджъра е причинена от „токсичните ефекти на фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин“.

В скорошно интервю за PEOPLE, 80-годишната звезда от "Убийците на Цветната луна" признава, че първоначално просто не е могъл да повярва, когато е чул новината.

„Това е просто шок“, обяснява той. „Никога не съм мислил, че ще се случи."

„И точно тогава започнах да мисля за всички неща, които можех да направя, може би трябваше да направя за него“, продължава той. „Не знам дали това би променило нещата. И това винаги се върти в съзнанието ми.”

„Не трябваше да се случва“, добавя с горчивина актьорът.

Дъщерята на Робърт Де Ниро защити покойния си син, след като причината за смъртта му - токсичните ефекти на фентанил, бромазолам, алпразолам, кетамин и кокаин - стана публично достояние.

„Виждам, че много хора смятат, че е необходимо да хвърлят вината върху сина ми за употребата на наркотици, върху мен като негова майка, че съм наранена, шокирана и ядосана от внезапната загуба на единственото ми дете и дори върху неговия дядо“, написа тя тогава в Instagram.

„Докато продължаваме да обвиняваме зависимия и човека, страдащ от психично заболяване, ще продължим да виждаме все повече такива случаи.“

"Когато решите да коментирате нещастието и загубата на хората, поне наистина помислете за емоционална и умствена уязвимост на хората, които атакувате онлайн", добави Дрена.

По-малко от две седмици след свръхдозата на Родригес, жена от Ню Йорк на име София Маркс беше арестувана във връзка със смъртта му.

Смята се, че Маркс е продала общо 50 предполагаемо фалшиви хапчета оксикодон на полицейски служител под прикритие. На 13 юли, след втора продажба на служителя под прикритие, тя е арестувана и е установено, че притежава още приблизително 156 предполагаеми фалшиви хапчета оксикодон и приблизително 1500 долара в брой.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти