Мечтите се сбъдват: Риана стана майка на дъщеричка?

Семейството на музикалните звезди Риана и A$AP Rocky изглежда се е увеличило с още един член! Според някои източници, певицата вече е посрещнала втората си рожба, няколко месеца след като обяви бременността си по зрелищен начин на Супер Боул тази година.

От MediaTakeOut пишат, че барбадоската изпълнителка e родила момиченце! „Тя е перфектен образ на Риана – дори има светлите ѝ очи“, каза вътрешен човек пред сайта.

На 12 февруари 2023 г. Риана излезе на футболното игрище, за да изпълни всичките си най-големи хитове по време на шоуто в полувремето на Супер Боул. Тя беше облечена в червен гащеризон, разкопчан до ханша и закрепен с колан, докато танцуваше и пееше от върха на плаваща във въздуха платформа.

риана
Снимка: Getty

Формата на тялото ѝ, съчетана с факта, че не беше много активна на сцената, накара хиляди зрители да подозират, че тя очаква второто си дете. Нейни представители потвърдиха пред Rolling Stone новината, че тя е бременна с второто си дете след концерта.

Риана и A$AP Роки имат син, който се роди на 13 май 2022 г.

Певицата по-рано е изразявала желанието си да стане майка на момиченце. „Аз съм чернокожа жена. Аз идвам от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена и ще родя чернокожа жена. [...] Това съм аз. Това е сърцевината на това, което съм по дух и ДНК.” – каза Риана в интервю за Essence през 2019 г.

„Майка ми е невероятен пример за това как да се бориш с препятствията в живота. Сигурна съм, че нейната майка я е научила на това и така ще бъда и аз.” – добави изпълнителката тогава. 

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти