Ребека Лус отвръща на удара: ето какво каза за аферата с Дейвид Бекъм

ребека лус дейвид виктория бекъм
Снимка: Getty

След близо 20 години името на Ребека Лус отново е тема номер едно в таблоиди и медии. Жената, с която Дейвид Бекъм предполагаемо е имал афера, отново е в светлината на прожекторите и понася редица коментари на свой гръб.

Ребека не остана съвсем безучастна пред разразлата се буря и коментира негативното отношение, което получи след излизането на документалния филм за Бекъм.

В документалната поредица Дейвид и Виктория Бекъм разказват за най-трудния период в отношенията си и как са се справили с обвиненията в изневяра, които се появяват през 2004-та година, докато футболистът играе в Испания.

Ребела Лус, която по това време работи като личен асистент на Бекъм, твърди, че двамата са имали връзка, а днес отново среща вълна от критики и негативно отношение.

Но се оказва, че не всички са против Ребека. Има и коментиращи, които застават на нейна страна, а Ребека нарушава мълчанието си по случая и отговаря именно на тях.

"Надявам се да си добре, предвид обстоятелствата. Надявам се всички да се държат мило с теб", гласи коментар под снимка на Ребека в Instagram.

"Има отвратителни коментари по твой адрес. Бъди силна! Имаш прекрасен живот, страхотно семейство и няма нужда да намесваш Netlix, за да запълваш празнини в живота си", гласи друг коментар.

На последния коментар се включва Ребека, която също коментира и дава да се разбере какво мисли за случващото се.

"Благодаря ти! Опитвам се да приема негативните коментари с хумор и усмивка."

В момента 46-годишната Ребека живее в Норвегия заедно със съпруга си и двете им деца. Тя е учител по йога и отдавна се е оттеглила от публичния живот.

Вижте ТУК снимки на жената, която щеше да раздели семейство Бекъм. Ето как е изглеждала по време на предполагаемата афера с футблиста:

Ребека Лус - жената, която щеше да раздели Дейвид и Виктория Бекъм

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти