Разтърсващата изповед на една певица, бореща се със своите демони

Разтърсващата изповед на една певица, бореща се със своите демони
Снимка: netinfo

Преди почти 2 седмици певицата Деми Ловато, която е идол на мнозина тийнейджъри по света, бе приета по спешност в болница след свръхдоза хероин. Звездата бе открита в безсъзнание в дома си в Холивуд Хилс, а по-късно близките ѝ съобщиха, че е контактна и желаят да не бъда безпокоена, за да може да възстанови.

Тийн звездата никога не е крила проблема си с алкохола и наркотиците, а дори наскоро се похвали в Twitter, че от 6 години не е близвала алкохол. 

За щастие злоупотребата на Ловато не доведе до фатален край и сега тя е извън болницата, но битката за живота ѝ започва тепърва, защото 25-годишната жена има много вътрешни демони, с които трябва да се пребори, както самата тя сподели в официално изявление след изписването ѝ от болницата.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ето какво написа Ловато в профила си в Instagram:

"Винаги съм била честна за опита си със зависимостите. Урокът, който научих, е, че тази болест не изчезва и не избледнява с течение на времето. Тя е нещо, с което трябва да продължа да се боря, и все още не съм успяла. 

Искам да благодаря на Господ, че ме опази жива. Благодаря и на феновете ми за любовта, с която ме обграждаха през последните седмици. Най-вече искам да благодаря на докторите, които се грижиха за мен.

Без тях днес нямаше да съм тук и да пиша това писмо. Сега имам нужда от време за възстановяване и фокусиране върху изчистването ми, върху пътя към възстановяването. Любовта, която ми показахте, никога няма да бъде забравена. Нямам търпение да дойде денят, в който ще мога да кажа "Успях да изляза от другата страна". Ще продължа да се боря"!

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти