Радостна година: Илиана Раева очаква две внучета през 2020-та!

илиана раева
Снимка: БГНЕС

2020-та определено ще бъде много щастлива и паметна за Илиана Раева, защото спортната ни легенда очаква цели две внучета през новата година!

И двете дъщери на Илиана и Наско Сираков обявиха около празниците радостната новина, че са бременни.

Това ще бъде първо дете за Славея Сиракова, която имаше наистина вълнуваща година. Изненадата дойде още през лятото, когато се похвали, че се е сгодила. Мъжът до нея е Иван Борисов, но двамата пазят връзката си далеч от хорските погледи. Влюбените са доста близки и със семейството на сестрата на Славея, Виолета.

Но нещата явно са наистина сериозни, тъй като освен сватба, новата година ще донесе на двойката и рожба. За това се похвали самата Славея, като показа кадър с наедряло коремче в социалните мрежи.

 
Публикувахте от Slaveia Sirakova в Вторник, 24 декември 2019 г.

Снимката се появи навръх Бъдни вечер. Тя е и с коледно послание:

„Хо Хо Хо. Весели празници на всички. Нека топлината на семейното огнище грее в сърцата и домовете ни. Нека следващата година донесе много радост и любов и много сбъднати мечти" и хаштаг „бебе на път“.

Броени дни, след като Славея разкри, че ще става майка за първи път, по-малката ѝ сестра Виолета също публикува снимка в социалните мрежи, показвйки нарасналото си коремче и обяви, че ще има второ дете.

"Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати мечти и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне такъв е планът!) нямам търпение !", написа Виолета в социалните мрежи.

Виолета се омъжи за любимия си Георги Коруджиев това лято, а преди три години се роди дъщеричката им Илиана, която бе кръстена на известната си баба.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти