Първият официален трейлър на “50 нюанса по-тъмно” е тук

Първият официален трейлър на “50 нюанса по-тъмно” е тук
Снимка: netinfo

Февруари 2017 година се очертава един доста горещ месец, но се заради времето навън, а заради градусите в киносалоните, които със сигурност ще се повишат доста.

А виновникът ще бъде продължението на хита “50 нюанса сиво” - еротичната и скандална лента, която разказва историята на Крисчън Грей (р волята Джейми Дорнън) и Анастейша Стийл (в ролята Дакота Джонсън).

Втората част от поредицата носи заглавието “50 нюанса по-тъмно” и ще разкаже какво се случва в животите на Анастейша и Крисчън оттам, откъдето ги оставихме във финала на първия филм.

Трейлърът разкрива, че отново ни очаква голяма доза мистерия, еротика и интригуващи моменти, а лентата, заедно с името си, сякаш става малко по-мрачна, но и обещава да разкрие повече от историята на магнетичния Крисчън Грей.

В новия филм специално участие ще вземе и актрисата Ким Бейсинджър в ролята на мисис Робинсън, жената, повлияла в най-голяма степен за нетрадиционните сексуални предпочитания на Крисчън Грей.

Книжната поредица на Е. Л. Джеймс е от общо три книги, като третата и финална носи името "50 нюанса освободени" и ще бъде екранизирана след "50 нюанса по-тъмно".

Ето го и дългоочаквания трейлър на "50 нюанса по-тъмно":

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти