Пълна промяна: Лео ди Каприо остарява и се гордее със своето шкембенце

Пълна промяна: Лео ди Каприо остарява и се гордее със своето шкембенце
Снимка: netinfo

Принцът на отпуснатото „бащинско“ тяло Лео ди Каприо винаги се е славел като човек, който предпочита партитата пред потенето във фитнеса и коктейлите пред здравословното хранене.

Той е доста нетипична холивудска звезда, която отрича всички мании за перфектно тяло и всички абсурдни моди за сметка на спортни къси панталонки, яхти и допълнителни порции спагети карбонара.

Нещо повече – Лео няма абсолютно никакво намерение да се променя заради публичното мнение, дори заради мнението на супермоделите, които изглежда нямат нищо против да излизат с него въпреки биреното му коремче.

Вижте в галерията ни как се промени Лео през годините >>>

Един от най-талантливите актьори на всички времена потвърди онова, което отдавна подозирахме – а именно, че грам не се притеснява от шкембенцето и любовните си дръжки.

Според близки до звездата той дори се хвали с това, че няма фитнес режим и не спазва диети. „На частен купон в едно местно имение Ди Каприо пиеше бира след бира и обясняваше на всички манекенки как изобщо не тренира. Те обаче не бяха особено впечатлени – шушукаха си, че вече изобщо не е във формата от Титаник и това не е кой знае колко атрактивно“, коментира източникът.

На носителя на „Оскар“ обаче дори това не е направило впечатление, напротив – продължил да подчертава, че няма как да се буди в 5 сутринта, за да прави физзарядка с личния си треньор, а предпочита да се събужда по обед и да хапва онова, което му е на душа.

През годините той се е уверил, че в какъвто и вид да се покаже, дамите са луди по него. Доказателство за това е дългият му списък с моделки, които минаха през леглото му през последните години - сред тях нямаше нито една дама, която да е по-закръглена и с пищни форми.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти