Принц Уилям: майка ми Даяна щеше да е ужасна баба!

Принц Уилям: майка ми Даяна щеше да е ужасна баба!
Снимка: netinfo

Принц Уилям вече е татко на трето дете - момченце, което се роди на 23 април. И докато светът е в суматоха около раждането на Кейт Мидълтън, сайтът eonline.com с тъга припомня, че трите деца на херцогът и херцогинята на Кеймбридж никога няма да опознаят баба си - принцеса Даяна, която почина в автомобилна катастрофа през 1997 година.

Това от една страна обаче явно успокоява принц Уилям, защото сега ще ви припомним едно негово изказване за майка му, част от документалния филм Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, който каналът HBO излъчи миналата година по повод 20-годишнината от смъртта й.

Снимка: netinfo

Ако бе жива, днес Даяна щеше да е на 56 и щеше да се радва на своите внуци и семействата, които нейните прекрасни синове са създали и предстои да създадат (имаме предвид Хари).

За спомените за своята майка Уилям споделя:

"Имаме доста нейни снимки в дома ни и често говорим за нея и това каква беше. Трудно ни е, защото тя не познаваше дори Катрин и понякога е трудно да влизам в детайли за дадени случки. Когато приспваме Джордж и Шарлот в леглата, им говорим за бабите, опитваме се да им разкажем, че има две баби и двама дядовци в животите им. Важно е да знаят коя беше тя и че е съществувала преди те да се родят."

Снимка: netinfo
 

"Сигурен съм, че щеше да обожава внуците си, ако ги познаваше...", продължава Уилям.

Снимка: netinfo
 

"Често казано, щеше да е ужасна баба - баба кошмар!" - шегува се още той.

Снимка: netinfo
 

"Щеше да обича децата до такова състояние, че щеше да се появява винаги при нас в най-неподходящия момент и да създава суматоха около всяка ежедневна ситуация с тях, защото щеше да иска да прекарва много време с Джордж и Шарлот и да им дава вниманието и любовта си."

Снимка: netinfo

Самият Уилям често си припомня и съветите, които майка му е давала за живота:

"Тя искаше да знаем, че светът не е само дворъцът Кенсингтън. Че трябва да мислим по-мащабно, по-освободено и да вярваме в хората, не в титлите. Тя беше филантроп, винаги беше готова да помогне. Искаше да използва известността си именно за такива каузи. Майка ми живее в мен всеки ден."

Снимка: netinfo

Така завършва това признание Уилям.

"Това, което остана като последен урок от нея за мен и брат ми е никога да не допускаме медиите прекалено близо в интимния си свят и живот. Има граници, които нито ние трябва да прекрачваме, нито пресата. Защото когато това се случи, някоя от тези 2 страни може да изпита неимоверна болка".

Снимка: netinfo

Ние само можем да пожелаем на него и на Кейт да бъдат все така прекрасни родители и да продължават да влагат толкова любов, отговност и внимание на своето семейство. Защото за всеки човек семейството е най-важното нещо на света.

Припомнете си още:

Момче е! Кейт Мидълтън роди!
Сестрите на принцеса Даяна все още бдят над Хари и Уилям
Последното лято от живота на принцесаДаяна (снимки)
20 години без Даяна: принцесата, която просто копнееше за щастие
20 доказателства, че Кейт Мидълтън подражава на стила на принцеса Даяна
Смъртта на Лейди Даяна - загадката, която никой не можа да разгадае

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

За още интересни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти