Принц Уилям и Кейт – вече 5 години щастливо женени

Принц Уилям и Кейт в деня на сватбата им
Снимка: Getty/Images

На 29 април се навършиха пет години, от както принц Уилям и Кейт Мидълтън - настоящата херцогиня на Кембридж Катрин, размениха брачните си обети пред погледа на целия свят. 

Вестник "Дейли мирър" предлага един интересен поглед - експертното мнение на психоложката и специалистка по езика на тялото Джуди Джеймс за любовта и щастието на херцозите на Кембридж като семейство. 

След пет години брак, над 12 години заедно и две деца, при повечето двойки е нормално да се наблюдава известно напрежение. При принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин обаче нещата стоят по различен начин.

И въпреки че по-голямата част от живота им преминава във фокуса на общественото внимание, те изглеждат все така влюбени и щастливи, както в началото на връзката им.

По случай петата годишнина от сватбата им, Джуди Джеймс е анализирала някои от най-естествените моменти на двойката, запечатани на снимки през изминалите над 10 години. 

"Когато Уилям и Кейт се сгодиха, бях поразена от малките моменти помежду им, в които те изглеждаха като огледално отражение един на друг. Езикът на телата им издаваше единомислие и високи нива на разбирателство и хармония. Тези характеристики са типични за двойки в началото на връзката", казва експертката.

"Интересното при херцозите на Кембридж обаче е, че с времето и съзряването на брака им те се наблюдават по-често, вместо да се проявяват по-рядко.

При скорошното им посещение в Индия (припомнете си ТУК) съпрузите демонстрираха редица подобни моменти, разкриващи по-голяма близост от всякога. Когато седят заедно, помежду им се наблюдават интимността и непринудеността, характерни за ранните им дни като двойка", казва още Джеймс.

"И макар винаги да е безупречна, усмивката на Кейт издава, че е породена от истинско удоволствие и близост. В подобни моменти принц Уилям придобива вида на свенливия влюбен от началото на връзката им", анализира още експертът. 

Заключението на Джуди Джеймс е, че след пет години брак отношенията между една отлюбимите двойки на Великобритания са все така безоблачни.

Припомнете си още:

Принцеса Шарлот на една: целият дворец на крака

Страховете на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън с рокля на български дизайнер

14 неща, които не знаете за Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън има какво да каже

Короната на херцогинята

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти