„Радвам се, че те имам в живота си“: познахте ли звездния рожденик, когото Джейн Сиймур прегръща

Джейн Сиймор
Снимка: Instagram

За кой филм или сериал се сещате, когато чуете името на Джейн Сиймур? Вероятно и вие я свързвате с легендарния сериал от 1993 г. „Доктор Куин Лечителката“.

Действието в сериала се развива през 1867 г. и се върти около премеждията на лекарката от Бостън Михаела Куин (Джейн Сиймур), която заминава в малко западно градче, за да започне своя собствена практика. Докато се приспособява към суровия живот далеч от големия град, тя намира истинската любов в лицето на дивия красавец Байрън Съли.

И докато Джейн сякаш не се е променила особено през последните 30 години, то може би не сте разпознали веднага нейния екранен партньор от сериала.

62-годишният Джо Ландо, който изигра ролята на Байрън Съли, определено остарява като хубавото вино и днес изглежда не по-малко страхотно от преди.

Джо и Джейн са запазили приятелски отношения от времето, когато си партнират на малкия екран и взаимните обич и уважение личат с постовете, с които актрисата поздравява своя колега за рождените му дни.

„На моя най-скъп Джо/Съли, честит рожден ден! Нека рожденият ти ден бъде толкова прекрасен, колкото си самият ти, изпълнен с любов, радост и смях. ♥️🎂 Наздраве за повече приключения и спомени заедно! 🥂 Толкова се радвам, че те имам в живота си. 😊 С любов, Джейн“, написа Сиймур на 9 декември в своя Instagram.

Любопитен факт е обаче, че в началото на снимките на „Доктор Куин Лечителката“ между Джейн и Джо има напрежение, за което самата тя признава години по-късно. Причината е, че актьорите са имали връзка в реалния живот, която приключила малко след заснемането на първия епизод на сериала.

„Всъщност не сме разговаряли особено помежду си, освен в сцена в продължение на около шест или седем години“, спомня си Сиймур пред Us Weekly.

„Очевидно се обичахме и осъзнахме, че всъщност не можем да бъдем заедно в реалния живот. Затова просто го изиграхме като Михаела и Съли“, разказва още Джейн.

В годините след снимките на „Доктор Куин Лечителката“ двамата запазват топли отношения. Сега Сиймур смята Ландо и съпругата му Кирстен Барлоу за двама от своите „добри приятели“.

Миналата година Джейн и Джо се събраха в общ проект, като отново играха влюбена двойка и доказаха, че химията им все още е много силна. Филмът се казва „Коледна искра“ („A Christmas Spark“).

Покрай снимките на романтичната лента Джейн разкрива, че все пак между нея и Джо е имало искри още първия ден на снимачната площадка на „Доктор Куин Лечителката“, които все още се усещат и десетилетия по-късно.

„Близо 32 години по-късно ние сме разумно неразделни“, признава тя. Тя обяснява още, че двамата просто имат химия и това, че са много добри приятели, им помага да се отпуснат напълно по време на снимки.

Ние вече ви препоръчахме „Коледна искра“ като един от празничните филми, с които да се настроите на празнична вълна. Още 6 вълнуващи предложения открийте в галерията:

6 нови и вълнуващи коледни филми, които да гледате още сега

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти