Поредният мъж, който изневерява на жена си?

Аштън Кътчър
Снимка: Getty/Images

Дали има мъж в Холивуд, а и не само, за когото да не се носят слухове (понякога доста основателни), че изневерява на жената до себе си?

Поредният набеден е актьорът Аштън Кътчър. Шведката Лив Месинджър, която работи като гримьор, разказа пред в. "Сън", че как е прекарал една нощ с Аштън.

"Това бе най-добрата нощ в моя живот", обобщи тя.

Лин твърди, че е прекарала страстна вечер в квартирата на Кътчър в Лос Анджелис. 

По-важното обаче е, че това, ако е вярно, се е случило едва седмица преди Аштън официално да обяви, че са двойка с Мила Кунис.

Лин разказа, че двамата с актьора се запознали в бар на Лос Анджелис през юни 2012 года. След това той я покани на купон с приятели. Там двамата се запознали, заговорили се и в един момент той я попитал иска ли да отида у дома му.

"Аз се съгласих, той взе номера на мобилния ми и ми изпрати своят адрес с есемес".

От там насетне е ясно какво се е случило. На сутринта, когато Лин се събудила, Аштън още спял и тя използвала момента, за да му направи няколко снимки, с които после да се хвали. 

По думите ѝ двамата са поддържали контакт чрез есемеси известно време, но така и не се видели повече на живо.

"Бях малко разочарована, че той не се върна при мен, но пък и никога не съм мислила, че това ще се случи. Все пак той е голяма звезда", споделя Лин.

"Това е хубава история, която може да разкажа на децата си. Майки ми се смя, когато ѝ я разказах. Ако имам още един шанс, бих повторила. Това беше най-хубавата нощ в живота ми", заключи Лин.

Все още няма реакция от страна на Аштън и съпругата му Мила Кунис по тази история, но едва ли и ще има. 

Интересно е да се припомни, че когато актьорът се раздели с първата си съпруга – Деми Мур, отново беше по твърдения, че той ѝ е изневерил и то не само с Мила Кунис, но и с други случайни девойки.

Деми преживя много тежко раздялата с Кътчър и няколко пъти бе хоспитализирана поради общо изтощение на организма и рязко отслабване. През това време връзката на Аштън и Мила бе обществена тайна, а двамата официално признаха, че са заедно малко преди да се разбере, че са се оженили тайно и очакват първото си дете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти