Помните ли Лили от "Биг Брадър"? Днес тя е мисис (СНИМКИ)

Красавицата Лиляна Ангелова прикова погледите на зрителите преди повече от десетилетие, когато беше част от съквартирантите в "Биг Брадър 3". Освен с вродената си харизма и сексапил, тя беше известна и с връзката си с ръгбиста Борислав, с когото романса им започна именно в Къщата на Биг Брадър.

Днес Лили вече е зряла жена със семейство и изглежда дори по-зашеметяващо от преди. Съвсем отскоро пловдивчанката, която се изявява активно като инфлуенсър в социалните мрежи, може да се похвали и с още нещо - тя се превърна в Мисис Пловдив 2024. 

Лили, облечена в екстравагантна оранжева рокля с пера, сподели няколко кадъра с короната и написа какви са емоциите ѝ след награждаването:

"Това не е поредния конкурс за красота. Това е конкурс за жените, които обичат да се грижат за себе си и са успяли да се съхранят във времето. Да обичаме себе си е избор, който сами правим. Ето ежедневните ми навици, които отключиха моята суперсила - любовта към себе си", написа инфлуенсърката.

"Увеличих силата на вибрациите, които излъчвах. Обърнах се към себе си и вътрешния ми свят. Често се свързвам с природата и майката Земя. Започнах да приемам себе си и да вярвам, че Аз мога и заслужавам. Не пропускам ден без БЛАГОДАРНОСТ за всичко и всички. Обичам хората около мен и ежедневно правя “малки” добрини", допълва още тя.

С постижението си Лили доказа, че никога не е прекалено късно да заблестиш и да впрегнеш женската си енергия.

Вижте в следващата галерия какво се случва днес с някои от най-големите звезди на риалитито "Биг Брадър":

Какво се случва днес със съквартирантите от първи сезон на "Биг Брадър"?

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти