Отложиха премиерата на филма "Черният рицар: Възраждане"

Актьорският състав на лентата "Черният рицар: Възраждане" - Гари Олдман, Ан Хатауей, Крисчън Бейл и Морган Фрийман - на премиерата на филма в Ню Йорк, 16 юли 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

"Думите не могат да опишат ужаса, който изпитваме", споделиха главните актьори Крисчън Бейл и Ан Хатауей, участващи в най-новата продукция за Батман – "Черният рицар: Възраждане" ("The Dark Knight Rises").

Разбира се, тяхната тъга е продиктувана от ужасяващия инцидент на 19 юли, в който въоръжен мъж нахлу в киносалон в американския град Аурора (щата Колорадо) по време на прожекция на въпросния филм и застреля 12 души, а други 58 бяха ранени.

За да изкажат своята съпричастност към трагедията, екипът на суперпродукцията реши да отложи своето гостуване на предварително заплануваните звездни премиери на "Черният рицар: Възраждане" в Париж, Токио и Мексико.

"Не мога да си представя огромната болка, която всички близки на жертвите изпитват в момента, но мислите ми са с тях", допълни 38-годишният Крисчън Бейл.

"Осъждам този акт като крайно жесток, а скръбта като нестихваща. Искам да предам моите съболезнования на потърпевшите от името на целия екип, участвал в заснемането на "Черният рицар: Възраждане". Вярвам, че филмовото изкуство е една от най-важните форми на творческо и социално изразяване и съм потресен как някой е отнел живота на абсолютно невинни хора в един толкова приятен момент за повечето от нас, какъвто е ходенето на кино", коментира 41-годишният Кристофър Нолан, който е режисьор на последния филм за Човека-прилеп.

От компанията "Уорнър Брос" ("Warner Bros."), продуцирала лентата, дори решиха да бъдат изрязани всички сцени от трейлъра, показващи оръжие и стрелба.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти