Една двойка, която много си отива, се ожени: честито на Рита Ора и Тайка Уайтити!

Рита Ора Тайка Уайтити
Снимка: Getty

Изглежда, че Рита Ора и Тайка Уайтити вече официално са семейство.

31-годишната певица и 46-годишният режисьор са сключили брак, предават множество чуждестранни медии. В кадри, заснети от Daily Mail, двойката е забелязана със златни халки на ръката. Изданието The Sun твърди, че двамата са се оженили наскоро в Лондон, по-малко от два месеца след като са се сгодили, а според публикуваната информация изпълнителката е променила фамилията си на Уайтити-Ора.

Ора и Уайтити обявиха публично връзката си миналата година, след като бяха свързани за първи път през април 2021 г. Тогава Ора публикува снимка с Уайтити, на която са прегърнати. „Добри времена, спомени, разни неща на телефона ми и хора, които обичам“, написа тя към серия от кадри

Певицата и режисьорът направиха публичния си дебют като двойка на премиерата на „Отрядът самоубийци“ в Лос Анджелис през август 2021 г. Месец по-късно Уайтити и Ора се появиха заедно и на МЕТ Гала.

Преди двамата да обявят връзката си изобщо не бихме се сетили колко всъщност си подхождат! Макар да нямат сходни корени - Рита Ора е от албански произход и родом от Прищина, а Тайка Уайтити идва от Нова Зеландия, двамата дори си приличат визуално и въпреки 15-годишната разлика помежду им няма как да отречем, че заедно излъчват истинска хармония.

Убедете се сами, като разгледате техни снимки в галерията тук:

Влюбените моменти на Рита Ора и Тайка Уайтити под прожекторите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти