Още едно момченце за Джоли и Пит?

Анджелина Джоли заедно с дъщеря си Шайло
Снимка: Getty/Images

Холивудските актьори Брад Пит и Анджелина Джоли са се обърнали за консултация към специалист заради желанието на дъщеря си Шайло да бъде момче. Поне така твърди източник от обкръжението на звездното семейство пред „Радар онлайн“ (Radar Online).

Според изданието експертът не е дал еднозначен отговор дали Шайло е с лесбийски наклонности, или просто е бунтарка. Специалистът, чието име не се уточнява, е предположил, че в тийнейджърска възраст момичето може да надрасне детските си предпочитания и да стане много по-женствено.

Източникът е разказал на „Радар онлайн“, че експертът е опровергал предположението на Брад Пит, че Шайло се прави на момче, защото расте в обкръжението на трима братя, на които се опитва да подражава във всичко и предпочита да играе с тях, а не със сестрите си.

„Казаха им, че Шайло щеше да си е такава, каквато е сега, дори и ако растеше заобиколена само от сестри и те като родители не са допуснали никаква грешка във възпитанието на детето" , сподели източникът от обкръжението на Джоли и Пит.

Според изданието все пак специалистът е посъветвал холивуските актьори да разширят кръга на децата, с които Шайло общува. Той предполага, че светът на децата на звездното семейство, които учат у дома и дружат само едни с други, е прекалено малък и тесен.

Брад и Анджелина потърсиха специалист, само заради това, че обичат Шайло и желаят най-доброто за нея. Те искат тя да се чувства обичана и защитена", разказал източникът. Той е подчертал, че двамата актьори се отнасят с разбиране към поведението и външния вид на момиченцето и не възнамеряват да го променят насила. 

Родената през 2006 г. Шайло Джоли-Пит е първото биологично дете на двойката, която живее заедно от 2005 година, но сключи брак през 2014 г. Звездното семейство отглежда шест деца, три от които са осиновени.

През 2008 г. Брад Пит разказа в телевизионното шоу на Опра Уинфри, че момиченцето е поискало от семейството да го наричат Джон. През 2010 г. Шайло е заявила, че иска да е късо подстригана и родителите са се съгласили.

Шайло си мисли, че една от братята ѝ", разказа навремето Анджелина Джоли в интервю и сподели, че малката иска да носи само момчешки дрехи.

Прочетете още:

В името на живота: Поредна операция за Анджелина Джоли
Анджелина Джоли - новата императрица
Анджелина Джоли: Все още съм лошо момиче
Анджелина Джоли с голямо признание
Тъмното минало на Анджелина Джоли отново наяве

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти