Оливера - момичето с български корени, което плени всички в интернет

Оливера - момичето с български корени, което плени всички в интернет
Снимка: netinfo

Вяра Иванова

Тя е една от най-известните българки в интернет, а вие може би не сте чували за нея. Представям ви Оливера, по-известна като Олив или Olive's Branch (от канала ѝ в YouTube). 

Наскоро навършила 24, Олив може да се похвали със завидна маса от последователи в социалните мрежи - над 90 хиляди абоната в канала ѝ в YouTube и още 24 хиляди последователи в Instagram. А те се трупат благодарение на супер забавните и интересни видеа, които прави и красивите снимки от пътуванията си, които споделя в социалните мрежи.

Още по-хубавото е, че тя се отличава от масата блогъри и влогъри. Тя не е поредното момиче, мечтаещо за слава - Олив е истинска и неподправена и притежава онзи страхотен балкански темперамент и хумор, който само ние можем да си разберем. 

Снимка: netinfo

Родена е в Париж, майка ѝ е българка, а баща ѝ сърбин. Самата тя признава, че е попътувала доста още на крехка възраст и със семейството ѝ са се местили доста.

С балканското си семейство общува и на български, и на сръбски, и на английски, но заявява, че най-удобно ѝ е да говори на английски, тъй като всичките ѝ приятели владеят именно него.

Ние успяхме да си поговорим с нея (и то на перфектен български), а тя ни разказа наистина интересни неща за себе си. Време е да опознаете една от най-известните българки в интернет!

Снимка: netinfo

Какво трябва да знаем за Оливера? От къде идваш? Къде си родена? Къде си пораснала? Живяла ли си някога в България?

Родена съм в Париж, и една година по-късно със семейството ми се върнахме в България, където живяхме четири години. След това заминахме за Белгия, където израстнах и завърших средното си образование.

А къде живееш в момента и защо?

В момента живея в Лондон, защото смятам да се реализирам там, тъй като съм завършила университет там. 

Как реши да започнеш да правиш видеа? Страхуваше ли се от чуждото мнение и какво ще помислят хората за теб?

Винаги съм се интересувала от работата пред камерата и зад камерата, и реших да пробвам да правя и двете, още повече, че обичам да помагам на хората и да ги карам да се чувстват по-добре и да вярват повече в себе си.

Снимка: netinfo

Срещаш ли лоши коментари и негативно отношение? Как се справяш с това?

Повечето от коментарите са позитивни и съм щастлива, че имам огромна поддръжка от моите почитатели, но разбира се че има и негативни коментари понякога, рядко, но ги има. Подминавам ги, защото зная че е нормално, за съжаление. Не всеки трябва да те харесва!  

Искаш ли да превърнеш правенето на видеа в своя професия или искаш да работиш нещо друго?

Хубаво би било това да ми бъде професия, но моето първо желание си остава да бъда актриса. 

Снимка: netinfo

Ти обичаш да пътуваш по света. Как те кара да се чувстваш пътуването? Кое е най-красивото място, на което си била?

Обичам да пътувам в Азия защото е красиво, екзотично и сравнително по-евтино от много други места, но то си има и рисковете, например да те ухапе маймуна. Е, преживях го, този път имах късмет!

Какъв съвет би дала на хората, които искат да пътуват, но винаги се отказват по една или друга причина. Скъпо удоволствие ли е да обикаляш света?

Бих казала на хората да инвестират в пътуване, защото пътуването създава опит а опитът създава спомени, което за мен е много важно. Пътуването не е евтино удоволствие, но може и да бъде, ако знаеш как да го организираш, а това знание идва с опита.

Снимка: netinfo

Често ли идваш в България и какво харесваш най-много тук? Имаш ли си любима българска храна? 

От време на време идвам в България да си хапна малко баница, защото българската баница ми е любима! :) 

И нека да завършим с още нещо българско - коя е любимата ти българска дума?

Моята любима българска дума е.... прахосмукачка!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти