Нови любовни триъгълници и роля за Лора Крумова в "Откраднат живот"

Нови любовни триъгълници и роля за Лора Крумова в "Откраднат живот"
Снимка: netinfo

Любовни триъгълници, важни решения и етични казуси ще бъдат в центъра на новите епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" – от вторник до петък, от 20:00 ч. по NOVA. Борис Тасев ще осъзнае, че с Вяра го свързва нещо много по-силно от дългогодишно приятелство. Дълбокото привличане към д-р Стилянова обаче ще го постави на кръстопът в емоциите към двете жени в живота му.

Отношенията между Галя и Петър ще се превърнат в тиха война на територията на отделението, което няма да остане безразлично към новосъздадените връзки. 

Снимка: netinfo

Връзка, сравнима единствено с отношенията на майка и син, ще се породи между сестра Жекова и малкия пациент Коко, който за първи път ще се почувства като у дома. Желанието на Жекова да даде алтернатива за по-добър детски живот ще се окаже в сблъсък с държавната система и човешките разбирания.   

Обществената толерантност и информираност ще се превърнат в основна тема за д-р Калин Генадиев, който ще бъде предизвикан в открит разговор за риска от HIV-вирус. Съмненията и обвиненията към хирурга ще бъдат дискутирани с водещата на „Комбина“ – Лора Крумова, която ще се появи в собственото си амплоа в най-успешния медицински сериал у нас. 

Д-р Василев ще помогне на Евгения с разговор за раздялата с д-р Генадиев, а Виолета Захариева ще направи първи стъпки по пътя към новата любов и шанса за втори живот. 

Снимка: netinfo

Какво ще се случи със сестра Жекова и Коко? Ще успее ли Калин Генадиев да се измъкне от казуса и какви ще бъдат решенията на Борис в любовната дилема? – ще разберете тази седмица от вторник до петък от 20:00ч., по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти