Нина Добрев възхити всички с тоалет в стила на принцеса Даяна

Нина Добрев възхити всички с тоалет в стила на принцеса Даяна
Снимка: netinfo

Нина Добрев ни върна много назад във времето с тоалета, с който се появи из улиците на Ню Йорк. Актрисата с български корени бе облечена с дънков гащеризон с широки крачоли и огромни пухкави ръкави. Тя бе допълнила визията си с големи слънчеви очила, бели ниски токчета и малка червена чанта. Супер ретро, супер шик!

Налегна ли ви носталгия по миналото? Харесва ли ви визията на Нина? Ако отговорът ви е "Да", то имате късмет, защото този стил се връща на мода с пълна сила.

Вече може да проследим този тренд по всички световни подиуми. Има го в зимната колекция на Ralph & Russo, която бе представен на Седмицата на модата в Париж, присъства още в новите колекции на Cecile Banshen, Marcel Ostertag и Agatha Ruiz de la Prada. Пухкавите ръкави отново завладяха света на висшата мода и е въпрос на време да достигнат и до масовия потребител.

Този тип ръкави придава драматичен ефект на всеки тоалет и прави всяка визия моментално по-дръзка и впечатляваща. Примерът с дънковия гащеризон на Нина е точно такъв.

Това са дрехи, които бяха любими на иконите на 80-те, сред които попадат личности като лейди Даяна, Синди Крауфорд и Бетани Франкел. Лейди Ди беше известна с любовта си към този тип ръкави като дори булчинската ѝ рокля бе с такава кройка.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти