Нина Добрев учи американците да говорят български в забавно видео

нина добрев
Снимка: Getty/Gulliver

Как да не обожаваш Нина Добрев. 29-годишната актриса с български корени е не само много естествена, красива и талантлива, но и не пропуска възможност да спомене, че е българка и се гордее с това.

Съвсем скоро по кината излиза нов комедиен филм с нейно участие и в момента Нина постоянно присъства на премиери и дава интервюта, свързани с ролята ѝ в семейната лента, която носи името Dog Days.

Във видео, заснето специално за Vanity Fair, Нина се е заела със забавната и никак лека задача да прочете на български и след това да опита да обясни на английски някои от най-популярните ни думи и изрази.

Можем да кажем, че нашето момиче се справя доста добре с произношението, макара и понякога да не е съвсем убедена какво значи това, което чете.

Най-много бе затруднена от израза "дреме ми на шапката", както и от думата "гадже". Тя обясни, че не си е имала гаджета, докато е била в България и така и не е научила тази дума, което е обяснимо, защото Нина и семейството ѝ са напуснали родината, когато е била едва 3-годишна.

Актрисата разкрива, че любимата ѝ българска дума е "наздраве" и е много важно да я знаеш, ако ще ходиш на гости в България.

Вижте цялото видео тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти