Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се разделиха

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър
Снимка: Getty/Images

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър играеха четири години рамо до рамо в сериала "Дневниците на вампира" и всичките им почитатели бяха свикнали да ги виждат заедно както на екрана, така и в реалния живот.

Нина и Иън имаха връзка извън снимачната площадка за три години, но днес Dailymail.co.uk разпространи новината, че двамата са решили да се разделят.

Te са съобщили официално новината, но са заявили, че личните им взаимоотношения и проблеми няма по никакъв начин да навредят на работата им.

Каква е причината за раздялата между 24-годишната Добрев и 10 години по-големият от нея Иън не е известно, но Сомърхолдър е споделил на страницата си в Туитър цитат от Лилиан Хелман - "Хората се променят и забравят да кажат на другия".

Може би именно това изказване трябва да е намек, че двамата са се отчуждили толкова един от друг, че са решили да се разделят.

Интересното е, че миналата година в едно свое интервю Нина сподели, че никога не е искала да има лични отношения с който и да е от екипа, а да се държи като професионалист. Чувствата ѝ към Иън обаче надделели и в крайна сметка двамата решили, че трябва да бъдат заедно.

За момента от страна на Нина няма никакви изказвания и коментари относно раздялата ѝ със Сомърхолдър.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти