Съвети за чиста кожа от Нина Добрев

Нина Добрев
Снимка: Getty/Images

Нина Добрев няма как да не бъде наша национална гордост.

Спокойно можем да я обявим за една от най-успелите българки в Холивуд, която наистина се радва на световна слава, милиони фенове, а когато стъпи на червения килим всички знаят името ѝ, тъй като тя играе главната роля в един от най-популярните сериали в последните години "Дневниците на вампира" (а не изпълнява третостепенна роля във второразреден холивудски екшън).

Днес Shine.yahoo.com цитират съветите на Нина Добрев за чиста кожа.

Актрисата споделя, че за снимките на "Дневниците на вампира" всички трябва да изглеждат сякаш нямат грим, но всъщност ги гримират сериозно.

Нина разкрива, че изтрива грима от лицето си в момента, в които снимките приключат и никога не чака да се прибере у дома, за да си измие лицето.

Тя споделя, че ползва подходящи мокри кърпички специално за почистване на кожата, а освен това на снимачната площадка им дават и топли кърпи за измиване на лицето.

"Топлината отваря порите и това е хубаво, а нанасянето на овлажняващ крем след това възстановява и хидратира кожата", споделя Добрев.

Тя подчертава, че винаги отстранява грима от кожата си в момента, в който той вече ѝ е излишен и редовно използва крем за околоочния контур и хидратиращи продукти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти