Никол Станкулова за победителя от Стъклената къща

Никол Станкулова за победителя от Стъклената къща
Снимка: Личен архив

VIP Brother 2013 стартира на 15-ти септември от 20.00 часа и мисля че всички нямаме търпение да видим какво ще ни донесе новит сезон

Красивата водеща на прогнозата на Нова ТВ Никол Станкулова е част от специално VIP жури, което през тази седмица ще избере най-атрактивният съквартирант в Стъклената къща на Big Brother. Той от своя страна ще получи възможността да влезе в истинската Къща на VIP Brother 2013 след броени дни.

През последната седмица от живота на шестимата съквартиранти в Стъклената къща в Paradise Center всеки ден при тях ще гостува по една от любимите им известни личности, като към VIP журито се присъединяват Златка, Камелия и Румен Луканов.

Ти следиш ли участниците в Стъклената къща и какво мислиш за кастинга?
Опитвам се да ги следя ежедневно. Освен от репортажите в "Здравей България" и "На кафе", много информация за мисиите и отношенията между участниците има и във Facebook страницата на VIP Brother Bulgaria. Забелязвам, че зрителите и феновете следят отблизо живота в Стъклената къща и чрез живото излъчване в Nova Play, както и ексклузивния видео материал там. За кастинга мога да кажа, че е изключително точен по отношение подбор на характери. Съквартирантите са интересни и различни и всеки влиза в това приключения с хъс и желание. Наблюдавам и разбирателство между тях и това ме радва.

Да живееш с непознати хора в едно сравнително тясно помещение и да си постоянно под наблюдение е голямо изпитание – възхищавам им се за смелостта. Мисля, че с останалите членове на журито ще ни е много трудно да си изберем сред финалистите през следващата седмица.

По какво Стъклената къща се различава от истинската Къща на предаването?
Предполагам, че атмосферата в Стъклената къща е различна от тази в истинската Къща на шоуто. Тя е само прелюдия към истинското шоу. Това е една оригинална промоционална активност, чрез която се дава шанс на фенове на предаването да се докоснат до магията на риалити форматите. VIP Brother 2013 ще стартира с извънреден лайв на 15-ти септември от 20.00 часа и мисля че всички нямаме търпение да видим какво ще ни донесе новият сезон.

Колкото до разликите –  всъщност, обитателите на Стъклената къща виждат посетителите в Paradise Center. Има една постоянна интеракция между фенове и участници, докато истинският дом на Big Brother създава илюзията за лично пространство  и дом, независимо, че е навсякъде има камери.

Имаш ли любимец сред участниците в Стъклената къща?
Естествено харесвам някои участници повече от други, но се опитвам това да не ми влияе. Не е толкова важно кого харесвам аз лично, а кой е достатъчно атрактивен и приятен за гледане.

По какви критерии ще изберете победителя в Стъклената къща?

За мен победителят от Стъклената къща трябва да бъде най-атрактивният и деен участник. Този, който се включва най-активно в мисиите и е готов на всичко, за да спечели. Освен това, тъй като вътре има само млади хора, смятам че е важно победителят да е добър образец за другите, да може да изпъкне с личния си пример и поведение.  

Ти би ли влязла отново в Къщата на VIP Brother?
Спомените от участието ми са още свежи. Мисля, че бих го направила отново, но след време.

Стъклената къща е иновативен проект на Нова ТВ, който дава шанс на феновете да се докоснат до магията на най-успешното риалити шоу в България.

Тя е само встъпление към невероятната емоция, която очаква зрителите на Нова ТВ след броени дни, със старта на VIP Brother 2013. Един от 6-мата съквартиранти в Стъклената къща ще има възможността да прекрачи прага на Истинската голяма къща на VIP Brother и да живее с едни от най-известните лица у нас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти