Първите мисии вече започнаха

Съквартирантите в Стъклената къща
Снимка: Nova TV/ Big Brother

Стъклената къща е иновативен проект на Нова ТВ, който дава шанс на феновете да се докоснат до магията на най-успешното риалити шоу в България.

Тя е само встъпление към невероятната емоция, която очаква зрителите на Нова ТВ след броени дни, със старта на VIP Brother 2013. Един от 6-мата съквартиранти в Стъклената къща ще има възможността да прекрачи прага на Истинската голяма къща на VIP Brother и да живее с едни от най-известните лица у нас.

Тестове за физическа и психическа издръжливост, както и различни креативни задачи са само част от предизвикателствата, пред които вече се изправят Съквартирантите в Стъклена къща на Big Brother.

Всеки от участниците вече получи своята прозрачна торбичка, която ще трябва да носи през цялото време на престоя си в Къщата.

В торбичките шестимата събират жетони, получени след успешното изпълнение на всяка една мисия.

Участникът, събрал най-много жетони на финала на проекта, ще получи награда, а тези, които си тръгнат в края на първата седмица, нямат право да прехвърлят жетоните си на оставащите в Къщата играчи.

Като награда за първата им мисия в Стъклената къща участниците ще получат индивидуален пет минутен масаж от професионален масажист.

В предаването всеки делничен ден от 09.00 часа зрителите ще проследяват най-интересното от случващото се в Стъклената къща в Paradise Center.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти